Nöjd

Idag inleddes sista veckan med eleverna, oj vad jag kommer sakna dem! Jag blev kvar rätt länge på jobbet och fixade med omdömen och annat som måste bli klart idag. Precis när jag funderade på att börja avsluta så öppnade sig himlen och regnet öste ner. Jag hade nya kläder på mig och varken regnkläder eller jacka med, orutinerat och klantigt. Fruktansvärt osugen på att cykla hem i regnet bestämde jag mig för att jobba vidare tills det gick över men det var envisare än jag trott. Men så fick jag en ide och ringde min kära sambo som lyckligtvis var på väg hem och jobbar sitt sista arbetspass innan semestern imorgon och därför både kunde hämta mig och skjutsa mig imorgon så min cykel kan stå kvar där. Superskönt!
När jag kom hem tog jag direkt tag i den rena tvätten som väntat på mig i en vecka. Jag passade på att gå igenom alla mina byråer och den ena garderoben eftersom de varit sprängfyllda ett tag och jag i helgen shoppade loss en hel del. Så skönt att få det gjort och dessutom bytte jag lakan så efter det kände jag mig riktigt duktig och nöjd. Träningen fick dock bli lidande, hade tänkt att jag skulle köra ett pass på ct:n men får ta igen det i veckan istället. Tanken är att jag ska träna handboll en gång, fotboll en gång och så har jag ju flera handbollsmatcher i helgen så håller jag mig till planen så blir det ju tillräckligt många pass redan där men det skadar ju inte att röra på sig lite extra. Särskilt inte nu som jag börjar tillåta onyttigheter igen, då borde jag ju röra på mig ännu mer såklart.

Som sagt handlade jag en del i helgen. Först så beställde jag faktiskt det jag hade spanat på på nätet, jag väntade till Kjell kom hem och rådfrågade honom. Det är så bra när man känner varandra så bra att man vet vad den andra kommer säga. Jag visste ju att han skulle pusha mig att köpa allt och då kändes det beslutet lättare :-) det var ju dessutom med honom som jag åkte in till stan i lördags och därför blev det en hel del köp till. Faktiskt mycket av det jag på förhand ville ha och även lite bonusköp. Sammanlagt tror jag det blev 15 plagg så det behövdes helt klart rensas ut lite i mina lådor.

I morgon är det utflykt med eleverna igen, den här gången lyckades jag tänka till lite i förväg och stekte pannkakor redan igår kväll efter fotbollsmatchen. För idag är det fastedag, det är skönt att få det gjort redan på måndagen tycker jag och den här veckan passar det verkligen inte så bra så många dagar. På fredag ska jag hem till bästa Lena på middag och det vattnas redan i munnen på mig när jag tänker på vad hon kommer bjuda på. På torsdag är det skolavslutning och då vill jag ha möjlighet att äta eftersom det brukar bjudas på en hel del gott. Och i helgen är det äntligen eken, som jag har längtat :-) Så de dagar jag kan välja på är typ mån-ons och eftersom jag inte vill ha två dagar i rad är det enda alternativet måndag och onsdag.

Nu ska jag bestämma om jag ska äta en portion yoghurt innan läggdags eller om jag ska nöja mig med ett dagsintag på typ fyra spagettin som jag snodde från kjells tallrik.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0