Midsommar

Jag har haft en underbar midsommar och den blev i skrivande stund ännu härligare faktiskt. För stackars schweiz gjorde precis ett tröstmål på frispark, det första frisparksmålet i vm förövrigt :-) Frankrike har spelat väldigt inspirerat och haft målkalas än så länge och som vanligt lider jag en aning med förlorarna så det var skönt att schweiz fick lite tröst, dom har visserligen fortfarande en rätt bra chans att gå vidare så det är ju lite mer synd om exempelvis spanien och england som redan är ute ur turneringen innan andra omgången ens är klar. Men nog snackat om fotboll.
Jag sov ut idag, underbart som alltid. När jag vaknade var jag dock rätt effektiv och tränade på ct:n en stund, marinerade kött, tvättade, diskade och plockade en del innan kicki kom. Sen slängde jag ihop en kladdkaka medan hon duschade och så drog vi till Björkvallen för att hälsa på tinna lite. Kladdkakan fick jag lyckligtvis ta med hem igen, säkert mycket tack vare den uteblivande solen som gjorde att det inte var riktigt lika proppat med folk som vanligt på midsommarfirandet. Så när jag och Kicki kom hem igen så åt vi kladdkaka med jordgubbar och jag slängde även på massa grädde, mums! Efter en del tjejsnack gick vi ut till mitt potatisland och plockade upp lite potatis till middagen, när jag satte potatisen var jag säker på att jag inte skulle kunna äta egen potatis på midsommar men det var så varmt i början och plantorna växte ju hur fort och bra som helst så jag bestämde mig ändå för att det var värt att dra upp två och se. Dock var det lite tidigt och de tolv potatisar vi fick upp var verkligen pyttesmå, men supergoda :-) Till potatisen blev det supergod kyckling, tzatziki, majskolvar, halloumi och sallad, så himla gott.
Nu har schweiz gjort ett till mål och det känns som om det här är ett väldigt målrikt vm än så länge, och ett skrällens vm. Jag var säker på att costa rica skulle komma sist i sin grupp men dem är ju redan klara före england, italien och uruguay, hur sjukt är inte det?!
Nä nu ska jag nog gå in på kladdkakan igen :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0