På topp

Utvilad efter en natts underbar sömn och utan att behöva ställa klockan vaknade jag verkligen på toppenhumör. Vi hade en supertrevlig kväll igår då vi var utbjudna av Karin och Patrik, det blev mat och handboll på O´learys och massa Leonardo på bio. Kvällen kunde bara toppats av lite mer flyt i handbollen och vinst mot Kroatien men förlusten var ju rätt väntad så det gick att komma över.
Jobbveckan har gått fort och varit väldigt härlig, love it! Idag är det träning, lite inköp till resan och match med killarna som gäller. Vi skulle ju ha spelat mot skånela idag men de kan ju tydligen bara spela på vardagar vilket suger så den matchen är flyttad till på tisdag. Det är tredje tisdagen i rad som träningen blir inställd pga match. Undra hur många andra div. 2 lag som nöjer sig med en träning i veckan. Nu skulle jag ju inte direkt klassa oss som div 2 lag men det är ju ändå i den serien vi spelar... Tydligen har Åkersberga rackat ner på oss som bara den efter matchen i helgen, funderar på att gå in och läsa men kommer kanske bara bli arg?! Fast de har väl säkert rätt i mycket...
Jag har noll kunskaper om klädkoder och sånt och håller nu tummarna för att få okej på min tänkta klänning till bröllopet, annars blir det jobbigt. Har dock kommit på att jag måste hitta ett par skor till och det är nog inte det lättaste med tanke på att jag typ bara traskar runt i sneakers och sånt och har feta otympliga fossingar som inte är byggda eller vana för/i högklackat eller finskor över huvud taget. Måste seriöst börja fundera på mer packning till resan för jag vet inte när jag ska hinna med att shoppa riktigt. Fast först känns det som om vi borde besluta angående Fraser eller icke Fraser. i morgon har jag lite tid över men real spelar sverige spelar och så ska vi fira Thomas som fyller år. Jag jobbar mån-fredag, har handboll måndag, tisdag och torsdag och har fotboll på onsdag plus hela helgen eftersom vi åker till Åland på fredag och kommer hem söndag. Sen är det typ två och en halv vecka kvar, de veckorna också rätt fyllda med jobb, handboll och fotboll. Men det ska nog gå att hitta lite tid för shopping, jag är mest orolig att jag ändå inte kommer hitta några skor som jag tycker om eller klarar av att ha på fötterna.

Btw är jag sjukt glad över vädret, äntligen är det vitt på marken och idag skiner ju dessutom solen medan stora vita flingor sakta faller mot marken, underbart!

Nä nu duger inte det här slappandet, dags att hoppa i träningsskorna och ställa sig på ct:n. Jag har bara tränat två dagar den här veckan. Visserligen visade vågen återigen under målviken som jag hade under hösten igår och ett av de par jeans jag införskaffade i vintras kan jag typ använda, inte med hur tajta tröjor som helst till kanske men det är inga problem att knäppa knappen vilket ju är skönt. Men jag måste iaf skrapa ihop tre träningar för annars är det sämsta träningsveckan på typ ett år (om man inte räknar med resan och en vecka då jag var sjuk.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0