Nytt år nya möjligheter

Vi avslutade ett underbart år på bästa sätt efter en riktigt god middag med härligt sällskap. Nu är det 2014 och det är mitt trettionde levnadsår som inleds. Jag är riktigt taggad och ser fram emot ett händelserikt och utmanande år. Det enda som inte riktigt känns toppen är att tiden går så fort, de senaste åren har verkligen rusat fram och jag ser gärna att det börjar sakta ner lite framöver. Jag stormtrivs för det mesta med mitt liv för tillfället och därför vill jag inte att det ska gå för fort, jag vill kunna njuta av det ordentligt.
Jag har inte direkt några nyårslöften och den här gången inte heller egentligen några satta mål men jag är så som person att jag hela tiden söker utveckling och vill förbättra mig själv och min tillvaro så det känns som om jag kommer försöka med det ändå.
Nu är det mindre än en vecka kvar av ledigheten och lite dubbelt känns det inför att lovet börjar sina. Men jag börjar faktiskt smått längta tillbaka till jobbet också och det känns helt underbart. Jag vet att jag har en riktigt tuff termin framför mig men jag ska klara av det och jag ska utvecklas av det! Främsta anledningen till att det känns så bra som det gör är för att jag jobbar på världens bästa skola med en ledning som lyssnar, backar upp en, inspirerar och försöker hitta lösningar. Det är jag så glad över att jag har!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0