Dagarna går

rätt fort också måste jag säga. Fast det tjatar jag ju alltid om. I fredags åkte jag direkt hem efter jobbet och sov. Det har varit en väldigt härlig och bra arbetsvecka men att ställa om från noll till hundra tar lite på krafterna och jag var verkligen helt slut. Dessutom hade jag nog tagit ut kroppen lite på fotbollen onsdag och torsdag och när jag kom hem sent i torsdags var det ju bara att vara vaken ett bra tag till för real spelade då. Jag vaknade efter typ tre timmar och trodde det var lördag morgon men lyxigt nog var klockan inte ens sju på kvällen än.
Igår var det handbollsmatch mot Åkersberga. Jag var såklart helt inställd på förlust innan matchen och även om jag var spelsugen så såg jag inte fram emot det supermycket. Tycker dock vi spelade över förväntan och det var ganska kul. Efter tio minuter stod det 7-6 tror jag och jag tänkte bra vi hängde med så länge iaf, och efter det drog de väl ifrån lite och ledde med kanske 3-5 resten av halvleken. Vi kom dock igen i andra och kom faktiskt upp i 22-21 tror jag. Men då fick vi tre utvisningar på raken och även om vi inte tappade ifrån dem helt hopplöst under just dem minutrarna så blev det för tungt att hämta igen både psykiskt men faktiskt främst fysiskt. Det märks ju att de är lite starkare, lite snabbare och orkar en del mer. Och när jag skriver lite är jag nog rätt snäll mot mig själv. De är bättre tränade helt enkelt och då är det ju kanske inte fy skam att förlora heller, särskilt med tanke på att de har rutinerade spelare som spelat halva sina liv ihop och vi har ett lag som är ihoppplockat av lite av varje och att vi väldigt sällan tränar ihop. Jag märkte klart av att det var första matchen på ett tag. Jag kände fruktansvärd frustration under och efter matchen för jag var som ett stort stenblock som satt fast och hur mycket jag än ville så kunde jag inte röra mig, det gick så segt och var så jobbigt. Det var först när det var typ tio minuter som det lossnade. De fyra första funkade också för då hade jag inte kört slut på mig själv. Jag tycker ju att jag har tränat bra över julen och jag har ju ändå kört fotboll med rätt bra tempo emellanåt men det är tydligen inte riktigt samma sak... Det jobbiga var att jag gjorde illa tummen i början av andra, jag fastnade nog med den på ngt sätt i en spelare, sen fastnade jag lite till vid ett senare tillfälle. Jag tycker inte jag blev så lidande av det under matchen för det var vänstertummen och jag fick helt enkelt fånga bollen med handflatan och högerhanden men efteråt insåg jag ju hur mycket man använder sin tumme till som man inte är medveten om att man gör, idag är den snäppet bättre så det är nog ingen fara med den direkt.
Efter matchen åkte jag hem till mamma och fick supergod mat och storpisk i kortspel.
Idag har jag varit i hallen. Killarna gjorde en bra match tycker jag, de kämpade och slet och borde ha fått vinna men även Sollentuna kämpade och de hade turen på sin sida idag. Det sista som hände var att vi täckte och styrde in ett mål så de fick ledningen för första gången i andra halvlek och därmed var säsongens första hemmaförlust ett faktum. Surt som bara den men ändå skönt att killarna kämpade och slet på bra.
Resten av dagen ska jag jobba en del och fortsätta fundera lite på resan. Den 13/2 åker vi och idag är det ju redan den 12/1, galet! Jag borde jobba vidare på ett annat projekt som jag håller på med men jag får se om jag orkar och hinner med det också. Jag började med det i chockerande bra tid typ förra jullovet tror jag, eller åtminstone för ett år sedan men efter ett tag tvärdog det och nu börjar det bli lite tidspress. Jag måste hinna klart med det innan vi åker och jag kan tänka mig att jag har flera par effektiva timmar som jag behöver sitta med det. Med tanke på att jag har rätt mycket fotboll och handboll på de kommande helgerna borde jag ju verkligen passa på idag men samtidigt tror jag det är bra om Kjell hjälper mig och jag ska ju som sagt både jobba och planera resan och borde träna också idag och lite vill jag ju slappa och vila inför veckan också.
Ikväll är det match för real som gäller igen och vinst är det enda som finns. Vi har inte råd att tappa fler poäng och nu äntligen kan vi knappa in lite eftersom både Barca och Atletico tappade poäng igår (0-0 mot varandra)
Så nu måste jag ju börja jobba lite om jag ska hinna med ens hälften av det jag vill!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0