Nöjd

är jag med det mesta för tillfället.

Arbetsveckan har varit lite tuff men också helt fantastiskt underbar och som vanligt har den flugit förbi. Jag åkte till arninge i tisdags för shopping och hittade en eventuell bröllopspresent och köpte tre par skor som vanligt på skopunkten. Det fanns ju inget vidare utbud av finskor men det fick bli ett par vanliga svarta pumps som iaf kändes sköna när jag bara provade dem som får duga till bröllopet om jag inte snubblar över något bättre.
Köpte även lite solskyddsfaktor och annat smått och gott och kände mig väldigt nöjd när jag efter endast en dryg halvtimme var på väg till bilen för att åka hem. Fastnade dock vid ett sånt här mobilstånd eller vad man ska kalla det. Blev rätt sugen på ny telefon men var duktig nog att åka därifrån tomhänt. Ville fundera lite på det så jag inte bara hoppade på en dum affär. Jag har ju haft min mobil rätt länge nu och jag tycker att den har börjat bli en aning seg och batteriet är inte riktigt vad det en gång var + att jag vill ha nya hörlurar och både anna och kjell peppade mig så pass att jag faktiskt åkte dit idag igen och plockade ut en telefon. Det är ju min andra iPhone och jag måste säga att jag är imponerad och glad över hur smidigt det gick att föra över allt till den nya luren. Jag lyssnade lite på en ljudbok på väg hem med riktiga iphone-hörlurar för första gången på ett tag och det är faktiskt ganska stor skillnad så än så länge är jag mycket nöjd! Hoppas jag lyckas hålla skärmen i lika bra skick som min gamla, den ser ju faktiskt nästan ut som ny.
Idag har jag varit väldigt sötsugen och även om jag har lekt med tanken att sätta i mig en del snask så har det egentligen inte varit så svårt att låta bli heller. Jag har inte ätit något godis, chips eller bakverk det här året, inte pizza eller snabbmat. Inte heller druckit någon läsk, saft eller juice. Dock har jag ätit en del popcorn, även biopopcorn vilket inte direkt kan anses som nyttigt men där går min gräns över vad jag kan och inte kan klara mig utan. På mindre än ett år har jag gått ner nästan tio kilo och förlorat mer än tolv cm i midjemått vilket faktiskt känns sjukt bra. Jag har dock lite svårt att bestämma mig för om jag är nöjd med det eller om jag vill gå ännu längre. Jag har ju bestämt att jag skulle köra på lite regler fram till resan och på semestern tror jag faktiskt att jag ska släppa alla restriktioner, med det inte sagt att jag ska vräka i mig massa i onödan. Men vill jag äta så kommer jag göra det. Efter resan kommer jag inte leva så här strängt som jag gjort nu, inte den första tiden iaf och sen får jag väl se vad det får för konsekvenser. Jag har väl en förhoppning om att kunna leva lite mer balanserat. Jag hoppas att jag kommer träna lite bättre än jag gjort sista månaderna, att jag kanske fastar en dag i veckan och tillåter onyttigt 1-2 dagar i veckan och då kan behålla midjemåttet hyfsat jämnt. Tyvärr är jag rädd att det kommer bli lite för mycket av det goda och att jag kanske kommer behöva införa nyttigare perioder då och då för att inte gå upp massa. Jag har alltid vetat att jag är sjukt envis och att jag faktiskt klarar väldigt mycket om jag bara vill det tillräckligt mycket, nu har jag verkligen bevisat det för mig själv. Nu överväger jag att koka majskolvar och kan inte riktigt bestämma mig, egentligen behöver jag det inte för jag har ätit en hyfsad middag men jag är sjukt sugen på majs. Synd att det bara blir sjuuuuukt gott om man öser på smör och salt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0