Lite resfeber

Igår tog jag fram ALLA kläder som jag kunde tänka mig att ta med mig och så blev det till att prova dem för fulla muggar. Ett efter ett ratade jag och när det var dags att sova hade jag sållat bort rätt mycket iaf, men jag blev långt ifrån klar. Har nog dock aldrig börjat packa så tidigt och i morse när jag skulle gå till jobbet kändes det helt fel, det hade känts bättre att åka direkt till arlanda. Men som vanligt gick dagen fort och nu är det bara en arbetsdag kvar. Sen jag kom hem har jag förberett allt annat än kläder till packningen och funderat lite mer på skor och så. Fotbollsträningen bestämde jag mig rätt tidigt för att skippa. Nu när hockeyn är slut är det väl dags att gå tillbaka till sovrummet och titta på klädhögarna och fundera över vad jag absolut ska ta med mig, vad jag troligtvis ska ta med mig och vad jag ska ta med mig om det finns plats och vikt kvar. Vi flyger en del där nere och även om vi har rätt till mycket bagage på långflygningen så har vi det inte på flygningarna inom Australien så det blir till att hålla sig lite lugn. Jag är bara så dålig på att ta beslut och det är jobbigt att bestämma vilken av typ tio likvärdiga toppar jag ska ta med osv.
Nu funderar jag också på hur jag ska göra med sömn. Det bästa är kanske att sova väldigt lite inatt, då borde jag ju vara så stuptrött att jag kan sova på planet imorgon. Men jag kanske inte kommer vara hundraprocentig imorgon på jobbet heller och det borde ju å andra sidan gå före.
Dessutom har jag very mycket beslutsångest om jag ska köra glasögon eller linser på flyget. Jag brukar ju kunna sova med och använda mina linser bekymmersfritt hur länge som helst typ, men är det någon gång som ögonen blir jobbigt torra och linserna stör är det när jag somnar korta stunder på bussar, flyg eller liknande. Så egentligen borde jag väl ta glasögonen men jag känner mig så sjukt mycket mer bekväm med linser och jag är inte säker på att jag vill släpa med mig mina glasögon... Vilket bekymmer :-) Jag tror jag suger på den karamellen till imorgon. Nu ska jag återgå till packningen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0