Jullov

Veckan började ju inte direkt på topp med en utdragen magsjuka men efter regn kommer solsken och jag fick några riktigt mysiga dagar på jobbet innan semestern var ett faktum. Tror nog det är första lovet som jag inte varit helt slutkörd inför men jag tänker njuta minst lika mycket av det ändå.
Som om inte ledighet och jul vore nog så hade jag en underbar fredagkväll. Jag åkte ner till hallen för den årliga julbordsturneringen. Måste faktiskt ge damlaget en hel del cred. Vi är inte många på pappret i år så det är klart att vi inte kan ha hur många spelare där nere som helst men vi har nog aldrig haft en högre procentuell del av laget där, säkert typ 80-90% var ju där. Och ännu mer imponerande tycker jag att det är med våra träningar och löpningen innan. Vi har aldrig varit i närheten tidigare av den procentuellt höga närvaron vi har på löpningen i år och det är ett år då vi bara har förluster och för det mesta med en tvåsiffrig målskillnad. Det tycker jag att vi kan vara stolta och nöjda med.
Nåja det var inte det jag tänkte skriva om min härliga fredag, nej det handlade om att mao-gänget äntligen samlades igen. Först såg vi Sverige-matchen vilken tyvärr resulterade i en förlust men den var ju rätt väntad och jag tycker ändå svenskorna kämpade på rätt bra. Efter det hann vi med en ovanligt snabb omgång tp också. Så härligt, det måste vi göra oftare!
Helgen har fortsatt riktigt bra. Igår var det biomys med Tinna och Kjell. Har lite delade tankar om sista Hobbit-filmen men tycker nog ändå den var bra. Måste nog ändå hålla andra som favoriten av de tre, lite roligt då det är typ tvärtom med sagan om ringen. Där har jag svårt att bestämma vilken jag tycker är bäst av ettan och trean men jag tycker iaf sämst om tvåan. När det gäller Hobbit är tvåan bäst men sen kan jag inte rangordna ettan och trean...
Idag har vi handlat mat, lagat soppa och bakat bröd. Och sen sett Sverige vinna brons väldigt välförtjänt. Tycker det har varit helt underbart att se damerna den här turneringen. Bella har jag varit helt otrolig, hur är det ens möjligt att hon har satt alla straffar?! Tycker man kunde känna av ett tryggare och bättre sammanhållet lag än vi haft de andra mästerskapen vilket gav resultat. Och dessutom mycket bättre bredd än tidigare också. Det var viktigt. Nu kollar jag samtidigt på finalen där norge för tillfället leder.

Imorgon ska jag med familjen på någon konsert på dramaten, ska bli spännande. På tisdag ska jag och Kjell till Helena och hjälpa henne att riva sitt kök och sen blir det till att köpa julgran lite sent. Tanken var att vi skulle till min morbror som vanligt på julafton men för några dagar sedan blev det ändrade planer och vi kommer vara här istället. Jag som hade bestämt att inte ha någon julgran i år har sedan dess tvekat och nästan tänkt om men precis när jag typ bestämt mig för att hålla fast vid det pratade jag med Helena och hon övertalade mig och ska hjälpa till att pynta den. Hoppas det finns någon fin och bra gran kvar till salu bara, känns som att folk köper granar tidigare och tidigare numera.
När Kjell kommer hem från träningen ska vi göra lite nytta och rensa och städa sånt som bara ligger och skräpar. Vi har egentligen två sådana rum i huset, där vi bara lägger sånt som vi inte vet vad vi ska göra av annars. Så både tvättstugan och arbetsrummet ska få sig en omgång ikväll. Sen ska vi se på Sveriges småkronors träningsmatch. Vi är toktaggade inför jvm och hoppas få se ett minst lika taggat svenskt lag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0