Pepp

Just nu sitter jag och peppar mig inför nästa vecka då jag kör igång igen med nyttigare kost. Jag peppar genom att äta de sista goda godisbitarna som påskkärringarna inte har varit här och roffat åt sig. Hoppas att det inte kommer fler för eftersom jag tycker i stort sett allt godis är gott finns det inte många bitar kvar i botten på skålen. Jag har ätit ofantligt mycket onyttigt de senaste veckorna men nu börjar jag faktiskt bli lite trött på det så jag tror att det kommer gå bra att köra igång nu efter ledigheten. Det som känns roligt är också att jag får stöd och en bundsförvant att dela glädje och frustration över avhållsamheten med :-) Vi har bestämt att vi kör maj ut och jag kommer nog iaf sikta på skolavslutningen som en liten milstolpe men sen ska jag verkligen inte släppa helt och hållet som jag gjort nu. Det måste finnas lite begränsningar iaf.
Det jag kommer köra på är en gärna två fastedagar i veckan, inget extremt onyttigt, alltså godis, chips, kakor, bullar, läsk, pizza, saft osv. Minst tre träningspass i veckan samt cykla minst tre gånger i veckan till jobbet.
Jag sätter inte upp några mål för hur mycket jag vill väga eller hur många cm jag vill minska med och så för det är inte det viktiga för mig. Jag hoppas såklart att midjemåttet minskar lite till men framförallt vill jag bara känna mig mer hälsosam och duktig. Det vore kul om alla jeansen som jag köpte i vintras skulle kunna passa perfekt, jag har ju använt alla tre paren men två av dem har egentligen varit precis på gränsen till för små då och nu är jag ju lite lite större än innan Australienresan.
Nu ska jag ge mig ut på altanen och skura den en gång till för vi kanske får för oss att olja den i morgon eller på måndag. Sen ska jag åka till Karin och hälsa på i hennes nya lägenhet, skoj!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0