En dag kvar

Av den underbara ledigheten som jag har njutit så mycket av. Jag tänker njuta för fullt av morgondagen också, bland annat blir det grillning med underbara människor. Ska dock se till att göra lite nytta också, altanen ska oljas in för nu tycker jag verkligen att det är hög tid att få utemöblerna på plats och det känns onödigt att ställa dit dem innan den är i prima skick. Är ganska mycket sugen på att köpa lite nya utemöbler också men det får jag se om det blir av. Idag blev det en tur till blomsterlandet där jag hittade tre fina träd. Det tar dock mer tid och energi att gräva gropar än jag hade hoppats på så det är bara ett träd som är på plats än så länge. Jag får se till att hitta tid i veckan för att få ner de andra två också. När det gällde häck så hade jag ju en rätt bra uppfattning om vad jag ville innan besöket men det blev något av en helvändning där så nu vet jag inte riktigt. Vi får fundera lite till men någon häck borde vi kunna få till i år hoppas jag.
Jag har nog nästan bestämt mig lite mer kring mina pallkragar också och ska väl försöka fixa dem om några veckor, känns som att det snart är optimalt att börja sätta potatis och så lite vilket känns spännande och roligt.
När det är så här underbart väder som det har varit den här veckan är jag verkligen glad att jag bor i hus. Vädret påverkade mig även när jag bodde i min lilla etta men nu märker jag av det så mycket mer och det är svårt att inte bli glad av värmen och ljuset. Ser man till hela året så tycker jag att fina vårdagar är helt klart i toppen av listan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0