Helg

och handbollsfri lördag dessutom. Enligt det preliminära spelschemat skulle vi haft match idag men den är flyttad till på tisdag. Synd att jag inte visste det tidigare för då hade kanske det passat bättre med en skövde utflykt den här helgen men nu är det som det är och istället hade jag iaf andra roliga saker inplanerade den här helgen. Igår åkte jag på en snabb shoppingrunda efter jobbet. Målet var två olika presenter, en försenad inflyttningspresent och en ettårspresent. Jag åkte till arninge och sprang på tre av mina gamla förskolebarn och en elev från min klass. Det är tydligen i arninge dem hänger för på alla år jag jobbat inom barnomsorgen i vallentuna har jag faktiskt väldigt sällan sprungit på barn och föräldrar i affärerna i v-tuna. Medan jag pluggade hade jag nog tänkt att arbeta i en grannkommun just för att jag var rädd att man skulle krocka för mycket med sitt privata liv och sitt professionella annars. Men den tanken har jag verkligen släppt. Jag älskar avståndet till mitt jobb och jag har i stort sett aldrig tyckt att det varit jobbigt med krocken mellan mina liv, jo kanske en gång förresten när jag träffade en förälder på m&g när vi var där med handbollsgänget för ett antal år sedan. Fast det var faktiskt inte heller så farligt.

Igår var det ju bara kul att se de barn som det var typ tre år sedan jag sist såg dem, de hade ju vuxit en del kan jag säga. Så söta!

Jag hittade det jag sökte och passade även på att köpa en kofta till mig själv på H&M. Det dryga var att jag inte hade mitt klubbkort med och eftersom det tydligen är bra rabatt på stickat just nu skulle jag annars ha fått typ 130 kronor rabatt. Får se om jag orkar åka förbi något hm idag eller imorgon och lämna tillbaka kläderna och sen köpa ut dem igen, för en lite mer blygsam peng.

Efter det åkte jag till stan och träffade kicki och karin. Vi åt indiskt till middag, helt okej men inte världens smakupplevelse direkt. Sedan spelade vi lite spel. Efter ett tag kom Patrik och en kompis till honom och då spelade vi ett nytt spel. Ryktet går. Det var rätt roligt faktiskt och vi fick oss helt klart ett par tårsprutande skratt.
När jag kom hem fick jag äntligen träffa min babe igen. Han hade haft en bra resa och idag har vi haft en lugn mysmorgon, underbart. Nu har huset invaderats av strålkastare och kameror och grabbarna grus försöker vara kreativa. Jag sitter ombytt och klar för ett träningspass men är sjukt otaggad egentligen och skjuter upp det genom att skriva ett långt blogginlägg.

I eftermiddag ska vi hem till Kjells syster på middag. Jag och Jennifer hade planerat det till runt tre kanske men jag misstänker att de kommer filma då fortfarande så vi får se när vi kommer iväg. Inte alltför sent hoppas jag för real spelar klockan åtta och jag vill inte missa den matchen. I veckan var det ju CL och casillas fick chansen, jag var så sjukt nervös för jag vill verkligen inte att han ska göra en dålig insats. Det var ju en match då han inte fick så mycket att göra direkt. Han hade en situation som jag tycker att han borde gjort mycket bättre ifrån sig men annars var det som sagt inte mycket som hände i hans närhet. Tills slutminuterna, jag hade precis slängt iväg ett sms till Lili där jag var nöjd med att matchen var avgjord men frågade om det var för mycket om man hoppades på en kanonräddning av casillas. Med tanke på att köpenhamn typ haft ett skott på mål tidigare under hela matchen och det typ bara var övertidsminuterna kvar så var det ju inte så troligt direkt. Men tydligen hade jag turen på min sida för de kommande minutrarna fick han göra tre bra räddningar och lyckan var total från min sida. Jag tycker ju att reals klart bästa matcher i år har varit just de casillas har stått i mål på. Jag väljer att tro att det beror en hel del på honom. Att han är med som den kapten han är och för laget till trygghet (bra mycket säkrare och bättre passningsspel) och vilja. Det kan kanske va så att de blir lite extra motiverade av att spela i CL men den faktorn väljer jag att bortse ifrån, även det faktum att förra matchen blev han skadad på typ en gång och utbytt men det var ju ändå han som varit med i planen för matchen och under uppvärmningen. Visst är han ju även med de matcher han inte står men ändå, jag väljer att se det jag vill se :-)

Imorgon är det ettårskalas som gäller och sen har killarna en sen bortamatch. Jag hoppas att vi ska ha samma flyt som i förra matchen.

Nu är det nästan lite svårt att skjuta upp träningspasset mer. Behöver lite fantasi för att få slippa undan. Eller så kan jag ju bara få det överstökat och känna mig duktig men det låter ju tråkigt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0