Ny vecka

Idag var nog den stressigaste dagen på nya jobbet men med tanke på att nästan alla dagar på förra jobbet var snäppet värre ändå kan jag absolut överleva. Dessutom vet jag att det är tillfälligt den här veckan för att det händer massor just nu men sen kommer det troligtvis lugna ner sig och snart är det ju sommarlov. Läskigt snart faktiskt fast på samma gång härligt snart. Imorgon kommer det nya föräldrar (till de elever jag får i höst) på frukostmöte så jag måste cykla extra tidigt till hobbet och förbereda lite inför det. Något som känns grymt skönt är att jag verkligen har blivit bättre och modigare när det gäller att prata inför folk. De frågade idag om jag kunde informera om skoldagen och så och jag sa ja utan att tveka, visst tycker jag att det är lite jobbigt men för bara några år sedan hade jag nog nästan velat svara nej på den frågan och varit supernervös innan.
Imorgon efter skolan har vi dessutom öppet hus för alla nuvarande föräldrar som ska få fika lite och se vad eleverna har arbetat med. Det som är lite jobbigt är att min fritidskollega som arbetar i klassen är sjuk så jag får nog rodda i det lite mer ensam men det ska nog gå bra det med. Så på torsdag förmiddag kommer även de nya F:n på besök vilket ska bli väldigt spännande och roligt. Men det är alltså fullt upp och en hel del att förbereda inför detta. Visstja, på torsdag eftermiddag ska jag dessutom på kurs vilket jag ser fram emot grymt mycket, ska bli sjukt kul men det tar ju också sin tid. (Oups kom på nu att jag kanske inte kan träna med killarna då :-( )
Det som är lite roligt den här veckan är att jag ska få bli kollega med tinna igen. Hon ska jobba hos oss på onsdag och torsdag, inte i min klass men på min avdelning så jag kommer säkert skymta henne i korridoren nån gång :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0