Härlig vår

Äntligen känns det som att våren är här på allvar. Det har turligt nog varit ganska bra väder de dagar jag varit ledig och jag passar på att njuta lite i solen. I fredags när jag cyklade hem kryllade det av härliga färgklickar på marken. Det är vitsippor, tussilago och massa såna där blåa blommor som växer i många trädgårdar längs nästan hela vägen hem och det gör att man blir på bättre humör faktiskt, i kombination med den härliga solen. Igår skyndade jag mig hem från jobbet så jag faktiskt hann med en liten stund på crosstrainern innan jag drog med Kjell ut på dejt. Det blev middag och sedan hockeymatch, romantiskt värre :-) Synd bara att Sverige inte riktigt lyckades prestera men jag hade iaf en väldigt härlig fredag. Måste också berömma schweiz publik. De var glada och positiva redan innan matchen (inte så konstigt att de var det under och efteråt) Många var utklädda på fantasifulla sätt och de lät säkert sammanlagt mer än svenskarna eftersom de sällan tystnade. Skönt att Sverige tog lärdom av sina missar från förra vm:et och såg till att det blev en bättre publikfest nu. Igår var det ju premiären så kanske var det lite därför det var slutsålt + att schweiz hade en stor klack men ändå. Iof kanske jag har på hockeyn också i bakgrunden, jag kan ändå inte se på fotbollen på tv:n för igår bestämde sig vår kära htpc för att gå sönder. Vi använder den ju i stort sett dygnet runt och har haft den i typ tre år tror jag så det kanske inte är så konstigt att den tröttnat, dessutom har den stått på golvet hela tiden och har väl därför blivit extra utsatt för damm och sånt. Kjell har börjat plockat isär den men är inte helt säker på var felet sitter. Tyvärr lutar det väl åt moderkortet vilket såklart är det mest komplicerade eftersom alla andra produkter är utvalda att passa just det moderkortet som såklart har slutat säljas vid det här laget. Men men, vi har ju två andra datorer och en iPad så det ska väl inte vara något problem att överleva ett tag utan den. Jag kanske får något vettigare gjort än att kolla på massa filmer veckorna framöver ;-)
 
Det var sjukt skönt med en ledig dag mitt i veckan tycker jag även om man ibland blev lite förvirrad och knappt visste vilken dag det var. Nästa vecka blir nog väldigt härlig den med eftersom det blir långledigt till helgen. Då ska jag passa på att träffa Karin, kanske hjälpa henne att flytta och annars bara njuta av hennes härliga sällskap. Efter det kommer mina favoriter hem och det ska bli galet kul att få träffa dem och få höra ännu mer om deras resa. Även den veckan blir lite kortare eftersom vi åker till spanien på torsdagen, åhhh vad jag längtar! Sen är det mindre än en månad kvar till skolavslutningen och efter det några arbetsdagar till och sen åker vi. Jag kan inte direkt klaga på mitt liv just nu! Mitt i allt det här ska jag ju även få en tomt och uppfart, kan det bli så mycket bättre egentligen? Och bara för att konstatera att det faktiskt kan det så är jag typ ledig en månad till efter att vi kommer hem och ska tillbringa den månaden i vårt underbara hus och med att klippa gräsmattan :-), plus att jag ska få se mitt älskade madrid en gång till :-) Trallalala vad jag har det bra :-) Jag är sjukt tacksam och glad över det och försöker att verkligen uppskatta det till fullo för jag vet att livet är ömtåligt och oförutbestämt vilket gör att allt kan förändras på en sekund i stort sett. Så jag njuter och hoppas att universum fortsätter att vara lika god som den varit mot mig även i fortsättningen. Så god får den gärna vara mot alla mina nära och kära och resten av världen också för den delen.
 
 
 
Till något helt annat...
Det diskuteras ju hej vilt angående realspelares flyttar till andra klubbar och kanske framförallt en viss tränares eventuella flytt. Jag tycker verkligen om Mourinho och skulle på sätt och vis gärna se att han stannar kvar i real, men det här året har han gjort och sagt vissa saker som fått mig att iaf frågasätta om det verkligen är det jag vill. Främst har det med Casillas att göra, det känns ju som om han av någon anledning inte tycker att casillas är i närheten av så bra som jag tycker. Jag är fullt medveten om att det är han som är en av världens bästa tränare och jag aldrig varit fotbollstränare, och det är klart att jag förstår att han ser Casillas in action varje dag till skillnad från mig och faktiskt på riktigt känner honom (även om jag ibland tror att jag också gör det) och resten av laget och kan känna av hur laget påverkas på riktigt av olika personer. Sen så finns det säkert tusen lika tunga argument till som talar för att han har bättre koll än jag när det gäller Casillas form och vem som bör stå i mål. Men jag kan ju ändå inte låta bli att känna att det är jag som har rätt och han som har fel. På reals hemsida fanns det en intervju med mister mou där han främst fick svara på frågor om han kommer lämna eller inte. jag tycker han svarar väldigt bra på alla de frågorna men i slutet läste jag något som ändå fick mig att nästan hoppas att han går och det var att han ångrar att han inte kämpade mer för att få dit lopez efter första säsongen än vad han gjorde. När han säger så får jag helt klart känslan av att casillas inte kommer få spela en match till så länge mourinho är deras tränare och ska jag välja mellan dem två är mitt val välsigt enkelt! Jag hoppas av hela mitt hjärta att jag har fel och att casillas får stå redan ikväll!
 
Nä nu ska här städas och tvättas. Konstigt nog bara försvinner timmarna även när man är ledig en hel dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0