fotfarande helg

Den här helgen har ju varit ovanligt lång men den har faktiskt känts väldigt lång också, vilket är skönt för jag njuter av ledigheten, vädret och lugnet. Att den känns lite extra lång beror nog på att jag längtar till veckan som kommer så mycket.

I onsdags blev det ingen ostsås som tanken var istället blev det en spontan grillning med Magnus, Jennifer och ursöta Ellie. Vi har fortfarande inte tagit fram utemöblerna. Altanen och förstukvisten är riktigt smutsiga och skulle må bra av en ordentlig tvätt och kanske även en ny oljning men eftersom tanken är att vi ska få ordning på både tomten och uppfarten känns det som om det skulle vara lite onödigt att skrubba nu för då lär man bara behöva göra om det igen sen. Jag vet inte riktigt när vi får hjälp men jag hoppas att det blir snart, mitten på maj är det sagt. Skulle va sjukt skönt att ha det klart iaf, just nu går vi mest och väntar på det. Eller så använder jag det som ursäkt för att slippa tvätta fönster och tvätta altanen mm.
 
Igår var jag i centrum och på några ärenden. Jag gick förbi Fotobutiken och fick en glad överraskning. Mitt objektiv hade kommit. Jag har fotat lite med det, dock bara här i vardagsrummet och inte speciellt många bilder än så länge men hittills är jag väldigt nöjd. Tur att VR-funktionen finns för när jag zoomar max märker jag verkligen av hur darrhänt man är. Det ska bli sjukt kul att få prova på att ta bilder på fredag :-) 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0