Semester

Idag var första semesterdagen och nu har det börjat sjunka in lite att det faktiskt är sommarlov och att jag snart åker iväg. Jag sov länge idag och när jag väl gick upp tog jag det väldigt lugnt, efter ett tag sprang jag faktiskt femman på ip. Jag var ganska taggad inför det och ville få en bra tid. Eftersom jag kände mig ganska pigg sist vi sprang i spåret förra veckan (då sprang vi dock våra intervaller mellan stolparna) och att det kändes som att jag orkade mycket mer på eken än tidigare år så hade jag rätt höga förhoppningar på löprundan. Jag tyckte att det kändes som om jag sprang rätt fort för att vara jag men det är så svårt att veta vad det blir för tid för det. Jag är nog dålig på att dra upp tempot själv men jag försökte ändå ligga på lite idag eftersom jag ville få en bra tid. Misstänker att jag kommer träna lite sämre framöver och framförallt de kommande tre veckorna då jag i stort sett inte kommer träna alls och därför ville jag passa på innan konditionen blir sämre igen. Ibland var jag rätt trött men det kändes ändå helt okej för det mesta. Tiden blev rätt bra, bättre än jag sprungit på länge iaf men jag hade gärna sprungit 25 sekunder snabbare så lite frustrerande var det också.
 
På kvällen har vi varit inne i stan. Först åt jag glass med Anna och Lovi i den varma solen och sedan träffade vi upp flera andra på Fridays för att hinna umgås lite med härliga Sina innan hon reser hem. Jag tycker att det är sjukt tråkigt att hon lämnar oss för hon har tillfört mycket både på planen och utanför.
 
Imorgon är det midsommar och sista dagen innan resan. Visserligen har vi i stort sett hela lördagen hemma också innan det är dags att bege sig men ändå. Imorgon ska jag iaf fixa med att ladda över allt inför resan på mobil och padda samt börja förbereda packningen tror jag. Eventuellt blir det lite midsommarfirande på Lindö men det har jag inte bestämt än. Jag ska iaf tvätta och städa en del så det är klart inför resan.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0