Sista dagen

Idag är sista dagen på resan innan vi börjar den långa vägen hem. Och det känns faktiskt precis lagom, jag längtar faktiskt hem ganska mycket även om jag såklart fortfarande njuter av fulla muggar här. Det är klart att jag gärna hade kunnat vara lite brunare innan hemfärd men helt seriöst funderar jag på om jag kan bli brunare än så här. Jag tycker inte det har hänt något alls de senaste tre dagarna. Kan ju iof bero på att jag använder trettio i solskyddsfaktor fortfarande och bara solar typ 2-3 timmar om dagen men det känns i huden som att jag är precis på gränsen att bränna mig hela tiden så hag vill inte riktigt pressa mer och ändå tycker jag ite att det händer mer. Jag tyckte ju att jag var rätt brun (för att vara mig) redan innan resan och de två första dagarna här tyckte jag nog att jag fick lite mer färg men sen tog det stopp. Men det gör ingenting å andra sidan, färgen var ju det minst viktiga på resan och allt annat har ju varit toppen i stort sett.

Igår simmade vi med delfiner vilket var jättehärligt, tyvärr funkade inte min undervattenskamera men jag har fina minnesbilder i huvudet istället.

Imorgon börjar vi som sagt hemresan, vi hade planerat att ligga vid poolen några timmar, duscha, checka ut och åka härifrån på eftermiddagen. Men de har ändrat flygtiden så planet går redan 10.10 vilket innebär att det blir en snabb frukost vid sju och sen drar vi. Det skulle jag nästan välkomnat om det hade inneburit att vi skulle komma hem några timmar tidigare men effekten blir bara att vi får sitta på flygplatsen i dar es salam några timmar extra istället vilket inte känns så lockande. Men det är väl sånt man får stå ut med när man haft en helt sagolik resa. Hemresan kommer inte bli den roligaste kanske men utan den hade vi inte haft den här underbara semestern och på andra sidan väntar ju något helt underbart, vårt hem :-) vi flyger alltså från zanzibar till dar es salam 10.10 imorgon, landar 10.40. Sedan flyger vi vidare till addis abeba 16.45 vilket tar tre timmar, där väntar vi tre timmar på nästa plan som tar oss hem. Den flygresan tar mellan nio och tio timmar vilket nog beror på en teknisk mellanlandning i kairo. 7.10 är vi förhoppningsvis på arlanda och får träffa en underbar vän!

Nu ska jag njuta av den näst sista frukostbuffen här, det är en av de saker jag kommer sakna mest tror jag. Jag vräker i mig supergoda pannkakor och våfflor till frukost varje dag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0