Morgonpigg

Helt seriöst så tror jag inte att jag någonsin i mitt liv somnar så här tidigt på kvällarna så här många kvällar i rad. Jag tror inte jag varit vaken efter elva en enda gång på över två veckor möjligtvis någon kväll till strax före tolv. Iof vaknar jag tidigt på morgonen så det är väl i sin ordning då kanske men jag är ändå lite förundrad över det.
När vi var på safari och på gorillatrekking tänkte jag att det inte var så konstigt för att man upplevde så mycket på dagarna och nästan stupade i säng, men tydligen blir man nästan lika trött och seg av att ligga några timmar vid poolen och slappa.
Lite har det nog att göra med mörkret. Det är ljust här till typ fem i sex, fem över sex är det typ kolsvart. Det är inte så att jag är dödstrött sen så skulle man aktivera sig eller sitta ute och dricka drinkar eller nått skulle jag ju inte ha något problem med att va vaken men vi tycker oftast det är mysigast att gå till hotellrummet och göra korsord eller läsa och då ligger man ju avslappnad i sängen och då tar dröjer det inte alltför lång tid innan jag somnar sött.

Nu är det redan måndag och på torsdag åker vi. Inte så lång tid kvar och det är helt klart lite dubbla känslor inför det, men jag tror det kommer vara lagom att åka på torsdag. Vi har haft två och en halv pooldagar här och har nästan tre kvar och vid det laget kommer jag nog tycka att det är alldeles lagom och längta hem till min säng. Visserligen är den här väldigt bra för att vara hotellsäng, men ingen säng är ju som sin egna :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0