Dålig tid

Var precis och sprang mitt andra pass sen jag kom hem, på tok för dåligt men jag har iaf tränat på crosstrainern utöver det men ändå, måste springa mer och börja köra lite fys också. Idag fick jag övertala mig själv lite mer än sist men jag lyckades med det iaf. Det var faktiskt inte superjobbigt ute i spåret utan jag sprang mest och tänkte på annat. Ibland kom jag på mig själv med att inte vara helt slut och tyckte att jag försökte dra upp tempot lite. När jag sprungit i mördarbacken och kände att jag inte var helt död blev jag glad och tänkte att om jag ökade riktigt mycket i slutet kanske jag skulle kunna få en riktigt bra tid. Oj så besviken jag blev när jag kom i mål och tittade på klockan och såg att det var den långsammaste tiden på hela sommaren nästan. Men det förklarade ju iaf varför jag inte tyckte att det var helt hemskt och ville stanna hela tiden när jag sprang så egentligen borde jag ju fattat det men jag hade inte upplevt alls att jag sprang speciellt sakta under tiden. Men men som vanligt är jag glad att ha gjort det iaf.

Idag kommer min familj på middag och det känns som en hel evighet sen jag träffade dem så det ska bli kul. Jag hoppas att Helena har med sig bilder från deras resa (Spanien och Marocko) men eftersom de nyss kom hem är jag inte säker på att hon hunnit fixa det. Min stackars familj kommer iaf bli bänkade framför våra bilder ett tag, men jag är tillräckligt snäll för att visa dem några hundra bara :-)

Jag kollade nyss på biljetter till em-finalen som jag är riktigt sugen på att gå på. Skulle Sverige gå dit så måste man ju vara där känns det som men risken att de åker ut på onsdag är ju inte liten direkt så det vågar jag inte riktigt hoppas på. Men jag tror nästan jag vill se den oavsett faktiskt. Det är ju inte varje dag vi har en em-final här i stockholm och jag har aldrig varit på friends arena. Som det är nu verkar det ju inte finnas speciellt många platser kvar och då lär det ju iaf inte vara läge att vänta och se om sverige tar sig vidare och först då slå till, för då lär det inte finnas några biljetter alls ju.

Igår var jag inne i stan och träffade Karin. Hon har ju flyttat till en hyreslägenhet på Valhallavägen som hon delar med sin pappa lite tillfälligt. Det kanske låter lite mindre roligt när man bott hemifrån i ett antal år men med tanke på läget och storleken (5:a) och avgiften så verkar hon väldigt nöjd vilket jag kan förstå även om jag inte skulle välja det själv. Jag har aldrig varit speciellt sugen på att bo i stan och med tanke på att priserna är så sjukt många gånger högre skulle jag aldrig ens komma på tanken men helt ärligt är jag inte så säker på att jag skulle göra det ens om priset var typ detsamma. Tur för mig helt enkelt antar jag. Hur som helst, det jag skulle komma fram till är iaf att jag ändå blir lite imponerad av läget. Hon bor alltså på valhallavägen vilket är ganska bra lagom centralt men ändå känns lite avsides. Hon har en lugn och stilla innergård och två balkonger i olika väderstreck. Det var ju soligt och härligt väder så vi bestämde oss för att gå en liten promenad ut mot djurgården och efter tio minuter låg vi på en stor och relativt folktom gräsplätt nära vattnet och bredvid bryggan fanns det tom möjlighet att gå i vattnet på en liten strandbit. För mig har jag ens svårt att föreställa mig speciellt bra badmöjligheter över huvudtaget inne i stan men att det dessutom var så lättillgängligt och inte heller överproppat med andra människor blev jag faktiskt riktigt chockad över.

På kvällen kom anna hit lite spontant och så grillade vi oxfilé och åt bakad potatis med massa vitlökssmör. Det var sjukt gott och väldigt trevligt såklart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0