Vinster

Damerna vann mot lidingölaget igen. Med ett mål för kanske tredje gången den här säsongen. Tycker inte vi var bra men det var skönt att vinna och vi kämpade rätt bra. Jag orkade som förväntat ingenting, är inte direkt nöjd med min insats men det kan man ju inte alltid vara heller. Nu har jag huvudvärk som vanligt efter en handbollsmatch, betyder det att jag har blivit gammal för det är standard nu men jag har aldrig haft det problemet tidigare, började kanske för ett och ett halvt år sedan.

Sen spelade real match, första på länge eftersom det varit juluppehåll och jag har längtat såklart. Var en plågsamt jobbig match och jag är orolig för hur laget mår för tillfället men jag hoppas att den här kämparmatchen kan ge ny energi och glöd till hela laget. Det började bra med mål av benzema på en gång. Lika fort gick det åt h-vete när flera backar och Adan (som tydligen fortfarande är bättre än casillas enligt mou) gjorde dåliga ingripanden och resultatet blev straff och utvisning på Adan, bedrövad blev jag såklart men kunde inte låta bli att bli lite glad över att jag skulle få se Casillas på planen igen. Det kan inte vara lätt att komma in i den situationen och direkt ha en straff mot sig, det gick inge bra för Casillas de första minuterna han spelade. Synd för det hade varit ett hyfsat besked till tränaren att komma in och rädda en straff och göra en superstabil insats matchen igenom. Nu vart det inte så men när han blivit varm i kläderna, efter typ fem minuter gjorde han ju ändå en stabil match även om han fick släppa in två mål till. Det märks att backlinjen är och har varit rejält skadedrabbad och idag var ju dessutom ramos avstängd så det är klart att det rinner in en del mål. Som tur var lyckades real göra tre mål när de var en färre på plan så de kunde vinna den här matchen mot alla odds. Okej, det är inte alltid en nackdel att va en mindre på plan men när en spelare blir utvisad redan efter sex minuter känns det lite väl tungt faktiskt. Dessutom tycker jag inte det borde varit utvisning, straff absolut men inte utvisning men det kanske inte hör till.

Nu sitter jag mätt i soffan efter en kalasmåltid och funderar på hur jag ska hålla mig vaken så länge så att jag orkar äta kladdkaka också. Imorgon börjar vardagen igen och då ska jag försöka hålla igen på onyttigheter så idag ska jag passa på (precis som jag gjort alla dagar på jullovet). Det märktes på plan, jag orkade inget och matchtröjan kändes ännu tajtare än vanligt tyckte jag. Jag kommer inte ha nolltolerans mot vissa saker som jag hade innan jul men jag ska försöka äta onyttigt i rimliga mängder och tillfällen. Jag hoppas att jag kommer ha energi och karaktär nog att träna lite mer framöver också men jag är rädd att det inte kommer bli så lätt som jag tycker att det borde bli nu när jag sitter här i soffan och slappar.

Det har varit ett fantastiskt underbart lov men det ska bli väldigt kul att börja jobba imorgon igen. Dock är jag lite ledsen över att jag inte har kommit igång med att pyssla förrän lovet precis ska ta slut och samma sak när det gäller pussel. Jag köpte ett igår som jag hade tänkt börja lägga på kvällen men det blev en spontanare till min favoritrestaurang från barndomen (lilla hantverkaren) och kul häng med härliga människor istället. Jag kom hem vid tolv tror jag och jag kan lova att jag somnade rätt fort och gott eftersom jag sovit rätt lite natten innan. Imorgon ska jag upp senast halv sju, vi får väl se hur det går.
Så vad har jag gjort då det här jullovet. Jag har läst en bok, lyssnat på en bok och sett massvis med riktigt bra filmer faktiskt. Å så har jag träffat familj och vänner en hel del.

Här nedan listar jag några av de filmer jag sett (känns iaf som jag sett fler som jag inte kommer på nu). Bäst överst, tror jag iaf att jag tycker:
Argo
We bought a zoo
End of watch
skyfall
The lincoln lawyer
Looper
Cloud Atlas
Dredd
Ted
Brave

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0