Inget internet

Vårt internet har legat nere hela helgen. Visserligen hade jag rätt fullt upp och saknade det först inte så mycket men nu börjar det klia destu mer i fingrarna. Jag är ganska van vid att slösurfa runt på några bloggar och lite annat smått och gott och nu sitter jag här och vet inte riktigt vad jag ska göra samtidigt som jag ser på tv, för något måste man ju underhålla sig med samtidigt och det får inte vara något för ansträngande, vilka problem jag har :-)

Förutom nätet är det mesta tipptopp. Jag hade en härlig helg med trevligt häng hos tinna och match, dop och födelsedagsfirande på patricia på lördagen. Jag tog bilen och var sjukt nöjd med det beslutet. Det gick så smidigt att komma hem och det var lätt att ta en lite omväg förbi donken och försöka mätta magen på morgonkvisten.

Idag när jag kom hem från jobbet luktade det rent och fräscht. Det är en underbar känsla att komma hem till ett nystädat hem. Jag hade lite extra energi som räckte både till matlagning och en halvtimme på cross-trainern. Jag har inte så mycket träningsvärk från gårdagen som jag befarade men jag är helt klart påverkad av mina femton minuters träning. Känns larvigt att så lite ändå kan ge effekt. Nöjd, då är det bara en träning kvar den här veckan på mitt schema. Imorgon ska jag sluta tidigt och bara njuta av en hellledig kväll, livet är underbart :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0