Lucia

Det är ju bara den 12:e men för mig är det verkligen lucia eftersom vi firade det idag på skolan. Idag var den bästa arbetsdagen på mycket länge och den känslan har jag hållt kvar och njutit av hela kvällen. Mina sötnötar var underbart duktiga när de sjöng i aulan för alla föräldrar. Och dessförinnan också för den delen när de städade och organiserade i klassrummet. Jag hoppas på en bra dag imorgon med och sen är det bara nästa vecka kvar innan juluppehållet.
 
Imorgon ska jag till Karin och baka, tror jag ska göra lite pepparkaksdeg så kanske det blir ett pepparkakshus på lördag. Vet dock inte om vi hinner det för vi ska laga hur mycket julmat som helst och har planer på att pynta julgran, se julfilmer och spela massa spel också. Vad vi än hinner med så har jag förhoppningar om en underbar lördag. Det enda som är tråkigt är att man inte kan vara på två ställen samtidigt för jag går miste om en fotbollscup men jag antar att man inte kan få allt här i världen.
Jag har en hel del beslutsångest inför en helg i januari då det är turnering på Åland. Både Kicki och Tinna ska dit och det lockar faktiskt en hel del, dock så missar jag isf raggarfesten mitt jobb ordnar och två handbollsmatcher. Jag har till på söndag att bestämma mig så jag ska fundera lite till. Just nu vill jag nog helst åka till finland men det känns inte bra eftersom jag vet att vi oftast är väldigt få till dammatcherna och gentemot killarna känner jag att jag har större ansvar. Visserligen vet jag ju att de klarar sig lika bra utan mig men det är ändå det jag inför den här säsongen valde att satsa lite mer på. När det gäller mitt eget handbollssspelande så var jag rätt tydlig med att det skulle komma i andra hand och samma sak är det med fotbollen. Som sagt lite (väldigt mycket) beslutsångest men det kanske klarnar under helgen.
 
Nu ska jag nog gå och lägga mig så jag vaknar utvilad imorgon. Jag gjorde faktiskt det imorse och det var en fantastisk känsla som jag inte varit bortskämd med de sista veckorna. Kan ju berott på att jag sov en massa timmar igårkväll och därav missade fotbollsträningen, men det var behövligt för jag var så sannslöst trött och hade sprängande huvudvärk. Imorgon är det fredag vilket bara det är härligt men sen så vet jag att det blir tomtegröt till lunch och Lenas fantastiska chokladtårta till efterrätt så jag har mycket att se fram emot :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0