sweet

Livet leker verkligen just nu. Jag är ledig och latar mig för det mesta men gör lite nytta mellan varven så jag känner mig duktig också. Träningen önskar jag att jag hade mer motivation till men just nu får jag kämpa rätt bra med mig själv för att få det gjort. Men jag får det ändå för det mesta gjort iaf och det är ju det viktigaste. Dock går det åt helt fel håll med formen. Sist jag var i spåret sprang jag i ungefär samma tempo som vanligt, möjligtvis lite långsammare men orkade verkligen inte så tillslut började jag tom gå. Det är klart att jag hade klarat springa om något viktigt stod på spel men jag tröttnade på att må piss och gav upp helt enkelt. Så trött och seg har jag inte varit någon gång i år och inte förra året heller och då tycker jag ändå att jag borde vara i mycket bättre form nu med tanke på hur jag har tränat. Jag skulle kunna förstått det om det hänt direkt efter Afrika och tre veckors träningsuppehåll men tom då gick det sjukt mycket bättre i spåret. Och jag kan inte heller hoppas på att det var en engångsföreteelse och någon jobbig dagssvacka för gången innan jag tränade sprang jag till ip (2km) och träffade anna och blandade lite löpning med promenad då och de två km ner till ip var riktigt plågsamma och hade det inte varit för att jag vetat att det var så kort hade jag nog börjat gå då också.
Det är ju inte direkt supermotiverande att träna när man tycker resultaten går bakåt. Men skam den som ger sig, jag får ju helt enkelt börja träna ännu bättre och hoppas på en formtopp snart lagom till seriepremiär kanske.

Idag har vi röjt en helt del här. Kjell slängde flera kassar med kläder och jag röjde främst i tvättstugan där allt möjligt skräp har en förmåga att samlas. Jag är imponerad över hur han klarar av att sortera bort saker på det sätt han gör och önskar nästan att jag var lika duktig. Eller det vore väl bra med något mellanting kanske iaf. Tyvärr syns det inte att vi har röjt utan det har snarare haft motsatt effekt för i röjandet drog vi fram allt möjligt som nu ligger här och var och väntar på att få en egen plats. Så det vore bra med lite städning också men jag får se om jag orkar det ikväll. Bra är iaf att vi får middagsgäster imorgon så då vet jag att jag kommer känna pressen och städa imorgon om inte annat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0