Sovdags

Klockan är tio och jag ligger stolt slm en tupp i sängen, visserligen vet jag ju inte om jag kommer kunna somna på ett tag men nu har jag iaf maximerat chanserna och iaf kommit i säng tidigare än någonsin för att vara sista natten på ledigheten. Jag rivstartar vardagen med en intensiv arbetsvecka + Falun + en till intensiv arbetsvecka innan jag får sova ut nästa gång. Det ska bli väldigt mycket skoj hoppas och tror jag.

Idag har jag varit rätt duktig faktiskt. Jag har tränat (dock bara ct), tittat på fotboll, ätit med två härliga vänner som snart flyttar ifrån mig, tvättat, rensat ogräs, fixat med kompostering, sytt upp gardiner till vardagsrummet och sovrummet, gjort matlåda till imorgon och pysslat lite med afrikaalbumet, dock bara två sidor. Tänk om jag hade varit lika produktiv alla lediga dagar, då hade jag hunnit med massor såklart men jag är otroligt nöjd med den här sommaren faktiskt och tycker att jag har haft en väldigt bra kombination av upplevelser, nytta, träning och lateri.

Nä nu ska jag titta på ett sista avsnitt av gg för idag och sedan förhoppningsvis sova som en stock till klockan ringer vid sju imorgon :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0