Illa planerat

När man är inne i semesterlunket och har varit det i ett antal veckor tycker jag att det är svårt att hinna med ens de minst tidskrävande uppgifterna på en dag. Igår var anna och lovisa här ett tag på kvällen och när de gått funderade jag över hur jag skulle lägga upp dagen. Det jag visste att jag skulle göra var möta familjen för en dag i stan och killarnas träning 17.30-19. Jag skulle inte plocka upp mamma förrän tolv så först tänkte jag att jag skulle träna på morgonen, det har bara blivit två pass på ct den här veckan hittills så jag kände att en runda på ip var ett måste. Jag ville dock se Real spela och den matchen började ju inte förrän klockan tre på natten och jag var lite orolig att jag skulle orka upp på morgonen för ett lockande (läs motbjudande) träningspass. Men så blev jag överlycklig när jag tänkte att jag kunde träna efter killarnas träning, det kändes perfekt. Ända till för två minuter sedan när jag klev innanför dörren efter stadsbesöket och plötsligt kom på att jag ska åka direkt till Magnus och Jennifer efter träningen ikväll. Blä, det var ju inte alls bra. Först tänkte jag nästan hoppa i träningskläderna och ge mig ut innan killarnas träning men det kommer bli stressigt och jobbigt och jag kommer inte hinna med varken rätt löprunda eller fysen. Så jag skippar nog det helt och hållet vilket inte känns bra. Kan kanske köra en timme på ct när jag kommer hem och ge mig ut i spåret imorgon.

Utöver den lilla missräkningen har jag haft en toppendag med härligt sällskap, helt okej mat och lite shopping. Och reals härliga match gjorde ju inte saken sämre direkt. Skönt att ge mister mou en liten känga och krossa chelsea, 3-1 kanske inte riktigt räknas som kross men det kunde ju ha blivit något mål till faktiskt. Å det bästa av allt, Casillas stod i mål :-)

Nu ska jag titta igenom träningsplaneringen en gång till för den gjorde jag halvsovandes inatt. Jag har absolut ingen aning om hur många spelare som kommer ikväll. Det är ju fortfarande sommarlov och informationen om träningen kom ju upp för bara några dagar sedan så jag kan ju tänka mig att det kanske inte är supermånga som kommer. Och eftersom vi slagit ihop två ålderskullar har jag inte ens någon koll på hur många vi är på pappret. Jag har fått ett återbud idag så vi kanske är allt från två till tjugo typ... Men det ska bli kul att komma igång igen iaf :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0