På bättringsvägen?

Jag har sovit sen åtta typ, vaknade och såg att jag missat två samtal från min mamma och hade ett meddelande där det stod: ring när du kan/mamma. Jag blev lite orolig med tanke på allt som hänt men det visade sig att hon låg och sov när jag slängde mig på luren, tur att lillebror var vaken och kunde svara. Borde införa i alla sms iaf ett tag framöver att lägga till något i stil med absolut ingen fara, liten fara eller fara. Eller så kan ju jag helt enkelt vakna när hon eller ngn annan i familjen ringer så jag inte ser det i efterhand och tror det värsta...

Jag är inte frisk, inte någonstans. Jag kommer inte ihåg senast jag var så här sjuk. Alltså jag är ju inte dödssjuk och klagar nu och tycker synd om mig själv men eftersom jag lyckligt nog brukar vara frisk nästan året om så blir det ett långårigt rekord att vara så här i fem dagar. Jag tror iaf att jag äntligen är på bättringsvägen när det gäller ögat. I morse var första gången jag vaknade och kunde öppna ögat direkt och jag tycker inte alls det var lika rött nu när jag tittade i spegeln. Alla stackars barn blir nästan rädda, iaf de andra klassernas elever. Alla med röda ögon är tydligen hemska och onda och har man bara ett rött öga är man dessutom konstig till råga på allt ;-)
Hela natten vaknade jag av hosta och att halsen gör ont men nu när jag sovit har jag inte störts så supermycket så jag har förhoppning om att även det går åt rätt håll. Det var nästan så att jag övervägde att ringa och sjukanmäla mig men det går ju inte riktigt och det gick faktiskt rätt bra att jobba men jag stannade bara till fem, helt död var jag då. För att förtydliga att jag inte kommer ihåg senast jag var så här sjuk, så har det ju de senaste åren funnits gånger då jag varit tvungen att sjukanmäla mig och då kan man ju tycka att det varit värre och absolut har det ju varit det på sätt och vis, men då har det ju handlat om magsjuka där jag inte haft ngt val och det har gått över så fort. Max en dag har jag varit dålig då, men det är ju typ det värsta jag vet så jag föredrar faktiskt det här även om jag tvivlar när jag hostar så jag får svårt att andas och blir alldeles illamående av det. Haha stackars mig, not! Det är bra att va lite sjuk ibland, så man vaknar tacksam över att man är frisk de andra dagarna :-)

Å det har varit en hel del bra och positiva saker de senaste dagarna så långtifrån allt är jobbigt och dåligt just nu. Tex har jag helt underbara kollegor, utan dem vet jag inte vart jag hade varit mentalt just nu.
Jag lyckades med en sak igår som jag ett tag nästan inte vågade tro att jag någonsin skulle lyckas med.
Real vann sin match igår.
Vi hade en mysig middag här i söndags som jag är glad att jag fick vara med och dela. Osv osv, så tro inte att jag bara deppar och tycker synd om mig själv, absolut inte :-)

Nu ska jag försöka sova, det kommer nog inte bli helt lätt eftersom jag sov i nästan fem timmar och jag hostar till när kroppen blir tillräckligt avslappnad men jag ska se till att lyckas ändå :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0