Helg efter en ovanligt lång vecka

Som jag har längtat. Egentligen trivs jag ju väldigt bra med mitt jobb även om det ibland blir lite stressigt och allt ansvar kan kännas blytungt men den här veckan har jag verkligen fått plåga mig iväg till jobbet. Nästan så att jag har vägrat ta mig upp ur sängen och bara gått upp som i dimma. Det har ju såklart berott på att jag inte varit frisk, och kanske hade det varit bättre om jag stannat hemma men jag kan inte riktigt det... De två sista dagarna var det lite bättre troligtvis för att jag då fick sova större delen av nätterna utan att ständigt vakna och kikna av hosta. Nu känns det riktigt riktigt skönt att det äntligen är helg. Ska nog ställa mig och laga lite mysig mat snart eftersom jag inte gjorde minsta lilla extra igår på Kjells trettioårsdag. Stackarn har nog blivit smittad av mig, jag har aldrig hört honom så ynklig som i morse. Han lät som om han var dödssjuk och det är säkert så jag har låtit precis hela veckan. Vi åkte iväg till jobbet samtidigt, han i den varma bilen och jag på cykeln i regnet så jag tyckte faktiskt inte supermycket synd om honom eftersom jag faktiskt fortfarande har väldigt ont i halsen och hostar en hel del.

Idag hade jag fått ett mail med lite tips inför min nästkommande semester. Så nu börjar jag bli riktigt ressugen. Ska bli skönt att komma bort i några dagar faktiskt. Hoppas att resan faller trettioåringen i smaken så det blir en kul upplevelse för honom. Jag längtar och vill att det ska vara dags för resan nu eftersom jag ser fram emot själva resan men mest vill jag nästan att det ska vara dags för att jag då äntligen får avslöja hela presenten för honom. Tur att jag är en mästare på att hålla tyst om saker och ting. :-)

Imorgon är det faktiskt lite sovmorgon. Vi åker med tåget som går 8.41 från centrum vilket känns skönt med tanke på hur jag mår och hur stressigt allt varit. Men det känns lite jobbigt att komma upp så sent och inte hinna ladda ordentligt för match, men det får vi se till att göra på tåget helt enkelt. Jag vet inte alls vad jag ska förvänta mig för motstånd. Jag hoppas såklart att det blir bra motstånd men så bra så att vi vinner, misstänker dock att det kommer vara tuffa starka och aningen för bra lag vi möter. Spännande ska det bli iaf. Hoppas vi taggar till och presterar vårt bästa så vi kan åka hem och vara supernöjda med det iaf, och såklart förhoppningsvis med massa poäng och en steg 3 biljett i bakfickan också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0