Sådärja

Då var den sjukt långa måndagen avverkad och även tisdagen börjar närma sig sitt slut. Jag vet inte om jag någonsin haft så svårt att ta mig upp ur sängen av just trötthet som jag hade idag. Jag tror ändå jag somnade vid senast halv 1-1 igår. Jag hade tänkt vara på jobbet vid sju men det var helt omöjligt. Jag tror jag var på plats 7.40, alltså bara fem minuter innan jag började.
Sista lektionen idag ägnade vi åt barnkonventionen. Det är fantastiskt att lyssna på hur åttaåringar kommer med lösningar på världens problem och hur deras livssyn är. Efter jobbet hade vi personalmöte som vanligt på tisdagarna och sedan betade jag av fem utvecklingssamtal. Imorgon tror jag det är sex stycken inbokade och efter det har jag bara några enstaka här och var så det ska bli skönt.

U-sm har blivit lottat och det är klart att vi får hemmaarrangemang :-) superskönt!!! Lagen vi möter har jag som vanligt dålig koll på men ett av lagen mötte vi i vår serie förra året och förlorade båda matcherna rätt stort, nu vet vi ju iof inte om de har några 96:or som är med. Jag hoppas att det går bra iaf även om det såklart säkert kommer bli väldigt tufft.

Nä nu funderar jag seriöst på att gå och lägga mig, skulle vara toppen att sova åtta timmar i natt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0