Bra dag

Jag vaknar fortfarande med jobbig halsont och hostar/harklar mig en hel del under en dag men jag känner mig piggare och gladare så nu dröjer det nog inte lång tid innan jag är frisk! Den här veckan har gått betydligt mycket fortare än förra och det känns som om den nästan är slut men det är ju faktiskt bara torsdag imorgon. I söndags och måndags hade jag nog nästan för första gången sen jag började på mitt jobb lite allvarlig ångest över att gå dit. Jag har känt tidigare att jag gärna är hemma och ledig men att jag egentligen inte har något emot att åka till jobbet i sig. I måndags ville jag dock verkligen inte jobba, det gick ju såklart över i stort sett när jag var på väg men jag tyckte inte alls om känslan. Efter två tuffa dagar satt jag igår efter jobbet och läste lite inför en sak jag har funderat att dra igång och jag fick lite extra inspiration kände jag och genast blev det mycket bättre. Det sista av jobbångesten som dröjt sig kvar försvann och jag blev sugen på att jobba mer och mer och mer. Skönt, jag vill ju trivas till tusen med mitt jobb och känna mig duktig och inspirerad.

Så jag hade en mysig kväll igår. Hade inte överdrivet mycket energi men den lilla inspirationsskjutsen jag fick igår och det faktum att jag håller på att bli friskare fick mig att iaf orka laga mat och hänga tvätt och faktiskt vara social ett tag också.
Idag hann jag vara hemma i ungefär fem minuter innan jag fick en supertrevlig överraskning. Det ringde på dörren och jag tänkte att det antingen var fiskbilen eller några gamla förskolebarn men blev både chockad och glad när jag såg vem det var.
Sen började reals match mot ajax. Jag såg första halvlek och även fast jag inte fick någon bra sändning så var det underbart att se dem. Jag tycker de spelade helt okej men var rädd ett tag att de inte skulle göra mål men efter kanske trettio gjorde ronaldo mål.
Där någon gång hittade Kjell en bil på blocket som han tyckte verkade bra och prisvärd vilket ledde till att vi åkte iväg i halvlek och tittade på den så jag missade andra halvlek men det känns okej ändå.

Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon, jag är verkligen dödstrött på morgonen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0