Blir visst inte så ofta

jag skriver här. Nu är det en av de mest intensiva perioderna på hösten, alla utvecklingssamtal. Visserligen har jag bara mjukstartat den här veckan med tre samtal på kvällstid och fyra på dagtid. Nästa vecka är resten av klassens samtal inbokade, alltså 14 stycken på kvällstid. Kan bli lite stressigt så jag ska försöka sitta några timmar i helgen och förbereda alla lektioner så jag inte behöver göra det vid sju-åttatiden när samtalen är klara, eller som på torsdag och måndag efter träningen. Ska verkligen inte klaga dock för jag har valt det själv och trivs med att ha mycket för mig så länge det är kul saker och det är det ju med jobbet och alla fantastiska föräldrar jag får träffa. Dessutom är det v. 44 sen och det betyder ju höstlov. Jag kommer arbeta mån-ons och har en del nätverksträffar och föreläsningar inbokat, sen blir det långhelg, lyx! Igår var jag otroligt trött och gick från jobbet så fort jag bara kunde vilket iof betyder att jag måste dit extra tidigt på måndag vilket jag säkert kommer ångra just då när klockan ringer men är sjukt nöjd med det beslutet just nu för jag hade en riktigt mysig och härlig fredag som kändes ovanligt lång eftersom jag kom hem före fyra.
Idag ska jag ha en lika mysig och härlig lördag och den har börjat riktigt bra iom att jag fick sova tills jag vaknade självmant. Om en timme kommer underbara Karin hit en liten stund och till middag ska jag få finbesök av familjen Pettersson som vill titta på foton från resan. Jag har det allt bra jag. Imorgon verkar det bli klättring om inte ambulansen har det alltför körigt under natten och sedan blir det bland annat matte och grillmiddag, kan det bli bättre?

Så småningom har jag tänkt sammanfatta resan lite här men vem vet när det blir klart så jag kan ju bjuda på en bild eller två så länge...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0