Zlatan show

Vi håller på att komparera adjektiv i klassen, tror vi ska ta Zlatans mål som exempel imorgon:

Det första var snyggt, andra snyggare, tredje snyggast men det fjärde snyggare än snyggast :-) grymt grymmare och grymmast funkar också bra.

Zlatan glänser och strålar inget snack om saken och det är ju jättekul för honom och alla som hejar på Sverige eller/och PSG. Tycker dock att det är bra och nästan nödvändigt att Hamrén biter ifrån och faktiskt visar klart och tydligt att Patrik Ekwall trampar över gränsen i sin fråga. Lät nästan som om han skämdes lite, bra där!

Jag har precis surfat runt lite och är lite sugen på att beställa en egen julklapp till mig själv. Jag väntar på en rätt trevlig löneökning som dessutom vid första tillfället kommer komma retroaktivt sen några månader tillbaka och kanske ska jag lägga dem pengarna på något riktigt lyxigt. Det är ju pengar som kommer utöver det vanliga ungefär som man får tillbaka pengar på skatten, dem pengarna la jag på mitt körkort senast vilket känns helt rätt och bra såhär i efterhand när jag faktiskt har kortet i egen ficka. Så nu tvekar jag mellan valet att lyxa till det och spendera pengarna eller att vara förnuftig och kanske höja amorteringen per månad med någon tusenlapp får se vilket det blir.

Jag har ju sedan förra veckan bestämt mig för att inte äta så mycket onyttigt som jag gjort på sista tiden. Jag rör ju knappt på mig längre överhuvudtaget och då funkar det ju inte att trycka i sig sötsaker varje dag. Det har faktiskt gått grymt bra, förväntade mig att det skulle va ett rejält sug i början men det har det inte varit. Lite jobbigt var det i fredags men annars har det faktiskt inte varit något problem alls. Jag ska hålla upp till julafton har jag tänkt, men är inte strikt med maten direkt och får äta popcorn (annars skulle ju real förlora hela tiden) dessutom har jag bestämt att jag får göra undantag vid tre tillfällen om jag känner att jag vill/behöver det. Det jag känner kommer bli jobbigast är nog nästan julmust och julskum som jag längtar efter i stort sett hela året men jag kan tänka mig att det kommer vara desto godare när jag sen får belöna mig med det.
Det skulle ju va bra om jag skulle träna lite också men det har jag absolut ingen ork eller kraft till. De sista veckorna har jag inte varit alls taggad på handbollen, inte för att jag tycker att det varit tråkigt eller hemskt när jag är där som det var konstant förra året men jag har bara inte varit sugen på det. Jag har dock gått på träningarna ändå bara för att jag känner att jag behöver röra på mig och det inte blir av annars. Ända till i måndags, killarna hade match och slutade lite tidigare än vanligt, de förlorade och gjorde en mindre bra match och jag blev bara superotaggad och kände att jag inte pallade med träningen. Det var så sjukt skönt att komma hem lite tidigare, måndagarna är verkligen inte roliga. Jag har behövt vara på jobbet tidigt på måndagarna och jobbar utan minsta rast från 7-17 eller 17.30 och sedan är det handboll 18-22 och jag känner att det är så ovärt att vara dödstrött hela tisdagen pga det. Tror jag kommer träna en del på måndagarna men inte alla måndagar direkt. Jag känner faktiskt att det är okej att inte bli uttagen till match om det är att jag inte visar tillräckligt intresse då. Måste bara komma igång och röra på mig lite utöver handbollen, det skulle man nog må lite bättre av. Men det får nog bli nästa vecka :-)

Nä nu måste jag sova, torsdagarna är inte roliga dem heller men då är det lite luftigare i mitt schema på jobbet och träningen slutar iaf 20.30 och det känns inte helt orimligt att man kan genomlida den dagen iaf.

Kommentarer
Postat av: Tinna

Skönt att det inte bara är jag som ska undvika onyttigheterna nu då =) hur tycker du det går ?=)

2012-11-20 @ 21:46:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0