Fredagsnöje

Igår gick jag supertidigt från jobbet. Har nog inte gått så tidigt på hela höstterminen om det inte har varit något speciellt, när jag skulle till sjukhuset för att träffa mamma t.ex. Jag plockade visserligen med mig en hög med matteböcker och ska göra någon form av tidslinje över universums och planetens historia så idag ska jag jobba. Men det var sjukt skönt att va hemma till tre ungefär. Jag övervägde att gå och lägga mig en stund på en gång så jag skulle vara pigg senare på kvällen men istället degade jag i soffan och surfade medan tv:n var på efter några timmar somnade jag dock. Vaknade tydligen inte ens när det ringde på dörren (den är ju inte direkt långt ifrån soffan, fast sen knackade det på fönstret och då hoppade jag upp direkt, tror jag iaf. Konstigt nog kändes det som om jag hade legat halvvaken och knappt sovit så jag fattar inte hur jag inte kunde reagera på dörrklockan. Tur att Ronny kikade in genom fönstret :-)
Jag gick raka vägen tillbaka till soffan och somnade om, jag älskar att sova på dagen eller kvällen när man inte har något man ska iväg till. Jag vaknade vid åtta och trodde jag skulle få svårt att somna senare på kvällen men det hade jag verkligen inte behövt oroa mig för. Resten av kvällen låg jag och slappade framför tv:n och jag hade inga problem att somna vid tolvsnåret. Jag känner mig som en pensionär ibland faktiskt, men jag trivs rätt bra med det om jag ska va helt ärlig :-)
Snart tror jag att jag ska laga pannkaka till frukost och sen är det dags att börja jobba. Idag ska jag försöka göra den slutgiltiga utrensningen av fotografier från senaste resan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0