Det är inte fredag

Jag är lite rädd att jag kommer glömma gå till jobbet imorgon för det känns verkligen som fredag, superstarkt faktiskt. Vet inte direkt varför, man känner ju att det är slutet på veckan och kanske är det för att det inte är någon träning för min del som gör det. Jag gick dessutom från jobbet väldigt tidigt vilket inte brukar vara fallet på torsdagar om det inte är så att jag har en särskild tid att passa.

Efter jobbet fick jag äntligen träffa Tinna, kändes sjukt konstigt att se henne just för att det inte kändes konstigt att se henne alls. Jag vet ju att hon har varit borta sjukt länge men ändå så kändes det på sätt och vis som om jag såg henne senast igår typ. Sjukt kul var det att träffa henne igen iaf och imorgon hoppas jag på en middagsdejt :-)

I tisdags fick vi lite halvoväntat finbesök av gamla pluggkompisar till Kjell. Det var superkul att träffa dem för det hör ju inte till vanligheten att vi ses.

Snart fyller min kära syster 30 år och det måste vi självklart fira. Hon har bjudit in till tjejfest och det ser jag faktiskt fram emot väldigt mycket. Jag kommer inte ihåg jag var sugen på en festkväll senast, halvtaggad var jag väl iof på nyår. Problemet är bara att komma på någon outfit att ha på mig. Hon har färgstarkt som tema och jag känner att även om färg kan vara trevligt så har jag faktiskt inte så mycket som är just stark i kulören. Aja vi får se hur det blir. Vi ska sitta och spela lite innan och peppa till oss och det ser jag fram emot sjukt mycket.

Nu sitter jag och kollar lite på när sveriges damer spelar handbollsmatch. Går väl sådär och jag kan inte påstå att jag är direkt inne i matchen men det är kul att ha det på i bakgrunden iaf. Sen så funderar jag på om jag ska laga någon mat eller om jag helt enkelt ska göra en äppelpaj, är sjukt sugen på det. Snart ska jag börja träna har jag tänkt. Som det är nu har det väl varit ungefär ett tillfälle i veckan och egentligen kan jag väl känna att 3-4 pass skulle behövas. Jag har ju lite gratis vardagsmotion eftersom jag cyklar till och från jobbet iaf de flesta dagarna och jag är lite orolig för hur jag kommer klara av sommarlovet. Det är ju så mycket lättare att äta onyttigt när man är ledig och jag kommer ju inte få någon gratisträning överhuvudtaget. Men jag ska nog försöka hålla lite hårt på onyttigheterna under sommarlovet och då tycker jag (inte bra alls att tänka på det sättet, jag vet!) att jag kan unna mig lite extra nu. Japp äppelpaj får det nog bli!

Kommentarer
Postat av: Tinna

Åå jag kände precis likadant.. haha

2012-05-31 @ 22:26:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0