En annan vecka slut...

Tiden rusar faktiskt bara iväg och i veckan klistrade fritids in sommarsemesterlappar i elevernas loggböcker. Det läskiga är att det faktiskt snart är sommarlov. På sätt och vis längtar jag såklart men samtidigt inte.
Vi har ju träningsuppehåll med handbollen i damlaget och jag kan ju säga att det var sjukt efterlängtat för min del och dessutom kom det väldigt lägligt eftersom jag påbörjade mina utvecklingssamtal i onsdags. Sex av tjugofem avklarade vilket känns bra. Det kommer vara två intensiva veckor till och sedan är det påsklov.
Vi var på två utflykter till kyrkor i veckan, det var mysigt tycker jag. På väg tillbaka till skolan var det en av eleverns som frågade när vi får åka med klassen till thailand och det tycker jag lät som en rätt bra idé. :-) Vi kom fram till att det tidigast blir till tvåan ;-)
Inatt har jag tagit igen den brist på sömn jag samlat på mig under veckan, jag har jobbat lite mer än femtio timmar och sovit ungefär tio timmar för lite så inatt sov jag nästan tolv timmar. Och nu funderar jag på om man kan poppa popcorn till frukost fast man snart är tjugoåtta år. Det är fördelen med att vara själv, det är ingen som kan säga att man gör fel utan sitt eget samvete och jag brukar kunna ignorera det rätt bra när det inte är någon annan än jag som tar skada...

Ikväll spelar real match och jag mår typ illa redan nu för de saknar ju två av mina favoriter och hur ska de då kunna vinna? Jag är ju real-fan (tror inte någon missat det) och såklart partisk men seriöst så finns det inget annat lag som förtjänar en vinst i ligan och en vinst i CL mer. De har haft så sjukt mycket motgångar de senaste tio åren och är det så att det inte beror på partiska domare och förbund så har de haft sjukt oflyt med vartenda beslut som tagits. Det är konstigt nog alltid bara realspelare/tränare som ska statuera exempel när något orätt har inträffat. Och när de dessutom alltid har oflyt med att rätt vad det är kan motståndarna få in ett sjukt mål, gärna stolpe eller ribba in, gärna på felaktigt dömda frisparkar, gärna på övertid osv osv så känns det så tufft om de tappar ligan nu. Att de dessutom är real och alltid förväntas vara bäst och stämplas som fiaskolag om de inte vinner allt som går att vinna gör inte saken bättre. Aja nu har jag gnällt nog, jag tycker inte om att bli så här löjlig och tjurig men jag kan inte hjälpa det. Lika lite som jag kan hjälpa att hjärtat tar flera skutt extra i minuten när jag tänker på att det snart är match, och fjärilarna dansar tango eller nått i min mage. Hoppas hoppas hoppas!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0