Idag har jag varit duktig

Jag vaknade ganska tidigt trots att jag var uppe sent och såg "the grey" igår, okej film men inte så bra så jag rekomenderar den. Åt en stadig frukost (lite stolt) och tittade på ett avsnitt av bones (tycker nästan mer och mer om den för varje avsnitt som går och det är rätt bra betyg eftersom jag tyckte om den redan på en gång). Sedan la jag mig en timme i solen på altanen och lyssnade på den tredje boken i serien om Kato och Macro från den romerska armen. Jag tyckte verkligen om de två första böckerna men den tredje har jag verkligen haft svårt att komma in i och jag märker ofta när jag lyssnar att jag tappar bort mig och tänker på annat, på altanen halvsov jag nog lite då och då så jag får nog lyssna om på det avsnittet.
Sedan (visserligen inte riktigt på mitt initiativ) började vi tokröja bland saker som bara legat sen vi flyttade in. Det var bra nära att vi pallrade oss iväg till tippen och ikea för att köpa skohyllor men eftersom klockan var ett och jag inte visste om/när tinna och jag skulle springa och inte hade packat och inte riktigt vet när jag blir hämtad för att åka upp till viskan så bestämde vi att förbereda för en till röj och fixardag när jag kommer hem och bara åka till returstationen i vallentuna. Så idag har vi slängt glas, kläder, skor och pantat flaskor. Vi köpte glass och trisslotter som belöning fast den största belöningen är ju faktiskt att man känner sig duktig och att det blir renare här hemma. Vi har haft en stor hög med grejer i vårt klädvårdsutrymme som bara har legat där sedan vi flyttade in eftersom vi inte riktigt visste var vi skulle förvara det, men nu har vi rensat det iaf. Jag är expert på att skjuta upp saker istället för att ta tag i dem på en gång och det är så himla puckat. Det måste jag träna bort!
Jag tror inte det kommer bli något besök på Boda Borg eftersom vi åker upp ikväll och nog inte kommer göra det imorgon för då har vi precis kommit dit och det är enda dagen det ska va riktigt bra väder och sen är det midsommar och stängt på boda borg :-( Men det gör ju att jag blir ännu mer bestämd på att vi måste åka dit antingen med killarna eller med damerna eller med ett kompisgäng, så det får vi planera in helt enkelt.
Nu ska jag ta tag i killarnas sommarträningsprogram som jag har skjutit upp ett tag :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0