Hela tre veckor kvar

Jag har haft semester i en hel evighet känns det som, fast jag egentligen inte har gjort så mycket. Men än så länge är jag supernöjd med min semester och jag hoppas att den avslutas på bästa möjliga sätt.
Jag börjar verkligen längta efter eleverna. Och ser faktiskt fram emot att börja jobba väldigt mycket även om jag fortfarande gärna har semester :-) Det känns helt fantastiskt att jag har hela tre veckor kvar. Nästa sommar kommer jag nog absolut vilja resa en del och vara mer aktiv men som sagt är jag väldigt nöjd med den semester som jag haft. Framförallt är jag nöjd med att jag har fått en hel del nytta gjort och att jag faktiskt har tränat så bra som jag på förhand tänkte och ville att jag skulle göra. Undra om inte mina nya joggingsskor (sen efter eken) har sprungit fler varv på ip än vad mina förra gjorde sammanlagt alla typ 4 år jag hade dem, nej riktigt så illa har det inte varit de senaste fyra åren men jag har iaf inte tränat så här regelbundet de senaste typ tio åren.

Idag när vi nästan precis var klara blev jag ordentligt chockad i skogen av en kvinnas beteende och jag blev faktiskt riktigt illa berörd. Kanske borde jag ha gjort något men jag blev som sagt väldigt chockad och vill inte riktigt döma någon utan att ha belägg men magkänslan sa efter några sekunder att det inte var riktigt okej.

När jag kom hem pratade jag en del med pappa som grävt bort en del på tomten. Han var törstig och jag gick in och blandade saft till honom, min favoritsaft - jag blir väldigt sällan sugen på något speciellt att dricka, varken alkohol eller läsk det kan vara vid enstaka tillfällen jag kan bli sugen på cola kanske men bobs jordgubbssaft kan jag faktiskt då och då verkligen vilja ha och nu när jag inte hade en onyttig dag kändes det nästan som plågeri att blanda den där saften, den luktade så gott. Men jag bet ihop och gick ut med tillbringaren till pappa. Tydligen var han inte lika törstig som jag trodde för halva tillbringaren blev kvar när han åkte en stund senare och jag var rejält frestad kan jag säga. Tänkte att jag nog var tvungen att genast hälla ut den i slasken för att bli av med den och fick massa bilder framför mig på alkoholister som häller ut vinflaskan/spritflaskan och blev riktigt irriterad över att det faktiskt kändes jobbigt att inte få dricka. Men efter ett litet tag gick det över och nu känns det bara skönt att jag inte drack upp den. Jag vet hur löjligt det här låter och självklart får man läsa sånt jag skriver med en nypa salt för även då det ofta säkert låter som att jag tycker synd om mig själv och anser att jag ställs inför svåra bekymmer så vet jag att det inte är fallet och att det finns saker som är bra mycket värre än lite saftsug :-)

Än så länge har jag verkligen kopplat bort kommande handbollssäsong ur min hjärna, iaf för det mesta. Men nu närmar den sig och jag känner att det börjar bli dags att grovplanera den och kolla upp ett och annat. Steg ett kan kanske vara att bestämma när vi vill dra igång. Naturligt känns v. 33 rätt bra men jag är ju på Gotska Sandön till på onsdagen tror jag och då kanske det egentligen är bättre v. 34 Kan vara bra att mjukstarta lite innan Falun. Jag är förvånad över att P-SM drar igång så tidigt, hade förväntat mig slutet på oktober ungefär men vi ska tydligen till Norrland den 29-30/9. Spännande! Aja hur som helst ser jag fram emot p97:s säsong väldigt mycket iaf.

Nä nu ska jag gå och marinera kycklingen som ska agera huvudingrediens på lunch/middagen imorgon. Redan på söndag får vi nya gäster hit fast då blir det en hederlig taco-middag med den återvändande systern :-)

Förövrigt vaknade jag pigg som en mört vid fem imorse efter ungefär fyra timmars sömn. Det var hundra miljoner tankar som snurrade i huvudet på mig och jag som aldrig brukar ha problem för att somna om eller sova över huvud taget kunde verkligen inte det. Jag tog en power-nap innan springturen men är ändå förvånad över att jag inte är mer trött nu än vad jag är. Undra om jag ska pyssla lite innan jag städar undan det inför middagen...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0