Det började ju bra

Det här med att göra vettiga och bra saker på semestern. Det har dock avtagit en hel del och den sista tiden har varit rätt fullspäckad av lathet. Så idag SKA jag få en del gjort. Tror jag ska sikta in mig på att sy upp gardiner, städa och tvätta. Eventuellt gå igenom massa papper också för det gjorde jag inte häromdagen. Imorgon ska jag agera hyresvärd några timmar i stan och kanske träffa min underbara vän Karin.

Igår körde vi tredje passet för veckan och det gick väldigt tungt. Precis när vi avslutade våra rusher i mördarbacken öppnade sig himlen och ner forsade både vatten i stora mängder och hagel. Efter bara någon minut var man rätt genomblöt och mitt största bekymmer var min kära iphone (är inte stolt över det direkt) skulle bli dränkt. Först gömde jag den i armhålan och höll armen stilla medan vi joggade tillbaka men efter ett tag var ju t-shirten så genomsur så jag blev lite orolig och satte den innanför shortsen. Mitt i allt kunde man nästan inte låta bli att garva åt det för ett tag när det var som värst kunde jag knappt se alls. Det droppade sjukt mycket vatten från ögonen, som om man precis har doppat huvudet i poolen, och då överdriver jag faktiskt inte. När vi sprungit klart rundan hade det i stort sett slutat regna och jag frös bara lite när jag cyklade hem, som tur var hade jag haft med min träningsoverall jacka och lämnat den i tinnas bil medan vi tränade. Fysen skippade vi, det hade vi redan bestämt eftersom tinna hade bråttom men jag tror faktiskt inte jag hade varit så sugen på den även om vi hade haft all tid i världen (vilket jag ju hade...).

När jag kom hem strök jag en del så lite nytta gjorde jag ju faktiskt igår och sedan hade vi filmkväll med god blåbärspaj. Vi såg två filmer jag redan sett och faktiskt kom ihåg att jag sett :-) Först en gammal film med Leonardo di caprio, han spelar basket, skriver en del och börjar med droger vilket förstör hans liv men sen lyckas han ta sig ur det typ för att sammanfatta den lite snabbt. Den är helt okej, ganska tragisk såklart men slutar ju ändå relativt lyckligt. Sen såg vi Italian job, jag tyckte verkligen om den första gången jag såg den men blev inte överdrivet imponerad den här gången. Men det är ju bra, jag blev lite förvånad för några saker som jag var ganska säker på att jag kom ihåg från filmen hände aldrig så jag måste ha blandat ihop den med några andra filmer, bland annat oceans (någon kanske 12:an) och de är ju faktiskt ganska lika varandra. Tjuvar som man hejjar på, finns visst en del såna filmer...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0