Borde laga något att äta

För tillfället är jag inte så hungrig, men jag har bara ätit två korvbröd på hela dagen (visserligen sov jag nog till närmare 10) och jag ska ju träna om inte alltför lång tid och för att det inte ska bli jobbigt illamående och håll löptur idag borde jag äta NU. Hm ska nog skriva ett kort inlägg och sen gå och laga mat.

Spelschemat för La liga är klart och nu är det ungefär en och en halv månad kvar till reals första match, lite till och det kliar i ögonen på mig för jag längtar så efter mina favoriter. Redan i deras femte match (7/10) står Barcelona för motståndet och jag börjar redan bli lite nervös, de brukar ju inte mötas förrän i slutet av oktober eller november känns det som. De möts ju visserligen redan den 22 aug i spanska supercupen? Man blir ju hyfsat sugen på att åka dit, för biljetterna är dessutom superbilliga för att vara mellan ärkerivalerna. Synd att det är sämsta möjliga tid för att ta semester, undra om inte eleverna börjar den dagen...

Nu har jag varit och hämtat bilderna från Lili och efter att ha sorterat dem är jag rätt sugen på att börja med albumet redan nu men som sagt borde jag ju äta och sen är det träning och idag tänkte jag sortera och strukturera bland alla mina papper. Det är världens röra på teckningar jag fått från elever, ekonomipapper, försäkringar, utbildningspapper och allt annat. Vi får se om det blir album eller tråkig pappershög. Visst ja jag har en hög med lakan och sånt som ska strykas också, men det borde ju gå fort bara jag tar tag i det... Borde iof passa på att stryka och sy upp gardiner om jag ändå plockar fram strykbrädan - för det händer inte ofta vill jag lova. Tänk såna bekymmer man kan ha när man är ledig dag ut och dag in, att välja i vilken ordning allt ska göras :-)

Kommentarer
Postat av: Anna

Jävlar va ni är ute och springer. Duktiga tjejer:)

2012-07-12 @ 18:40:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0