Bästa spelarna i EM

Såg uefa:s lista på vilka 23 spelare de tyckt varit bäst. Real var mest representerade med åtta stycken, för några dagar sen skrev jag att de nog hade åtta av de tjugo bästa spelarna. Kul att inte bara ett inbitet och färgat realfan tyckte de. De utnämnde Iniesta som turneringens bästa spelare och där har jag inte så mycket att säga. Han har varit bra, det är han alltid. Han är ju en fantastisk fotbollsspelare men det finns andra som jag tycker varit otroligt bra också. Ramos, Cassillas, Pirlo för att bara nämna några. Jag skulle omöjligt kunna yttra mig om vem som verkligen var bäst och viktigast så det låter jag andra göra istället. Kul iaf att det gick så bra för real-spelarna. Det var ju bara Benzema som inte riktigt presterade (och albiol då men det är ju inte så enkelt att göra det på bänken, han var säkert bra på att peppa de andra ;-)).
 
 
Idag har jag tvättat framsidan av garaget med mögel och algtvätt. För nu ska det minsann äntligen bli helt färdigmålat. Jag får se om jag lyckas avstyra planerna på ett besök i stan imorgon och istället målar. Det är faktiskt nästan så jag ser fram emot det, om inte annat så ser jag fram emot att det blir klart :-)
 
 
På schemat för dagen hade jag tänkt välja ut bilder till 2011 års album, jag hade en svag känsla av att jag kan ha börjat med det eller gjort det förrut och anna verkade absolut tro det men det kändes så orealistiskt eftersom jag vet att jag inte gjort det på länge och kunde inte riktigt komma på när det skulle ha varit isf. När jag satte mig och skulle börja tittade jag först efter i den mapp jag brukar lägga bilder som ska framkallas och där låg det minsann en mapp som hette 2011. Jag har skummat igenom den och det verkar ju vara hela året, jag har iaf med nyårsfirandet 2011/2012, jag kanske borde undersöka om det är någon av mina vänner som har bilder från tillfällen då jag inte har haft kameran med och så men annars är jag nog klar :-) Sweet! Jag var tvungen att kolla igenom bloggen lite för att se om jag nämnde det i vintras och det gjorde jag faktiskt. Jag är 99% klar med mitt Greklandsalbum. Är faktiskt ganska nöjd med det. Framsidan är nog den framsida som jag är mest nöjd med av alla, det känns skönt. Med det sagt är det absolut inget märkvärdigt men jag brukar inte direkt vara så nöjd med mina framsidor...
 
Jag kan inte bestämma mig vad jag ska göra för middag. I måndags gjorde jag panerad torskfilé med remouladsås och färskpotatis. Jag har aldrig panerat fisk tidigare och inte heller gjort remouladsås men det blev faktiskt riktigt lyckat. Kan säkert bli ännu bättre men för att vara första gången är jag sjukt nöjd. Igår gjorde jag en lyxig sallad som vi åt som tillbehör till fisken som blev över i måndags. Idag åt jag resterna av salladen till lunch, behövde bara lägga till en burk med tonfisk så hade jag en lyxig lunch. Jag funderar på om jag ska göra bakad potatis med vitlökssmör, passa på eftersom Kjell är på jobbet och han inte är särskilt förtjust i det. Men det är lite för varmt för att jag ska bli sugen på det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0