Första skoldagen

Å det märktes på eleverna, de var lite tystare och försiktigare än i slutet på förra terminen, men det är nog över till imorgon. Lite nyheter blev det bla en ommöblering i klassrummet som jag faktiskt är ganska nöjd med, vi får se hur länge jag kommer vara det. Jag var väldigt trött imorse, trots att jag fick sova längre än jag brukar eftersom jag fick skjuts. Sen var det full rulle som vanligt hela dagen och när lektionerna var slut och vi satte oss för att planera så kunde jag inte sluta gäspa. När jag kom hem hade Kjell lagat mat så jag åt lite och hann umgås ett litet tag med honom innan jag somnade till jönssonligan på mallorca. Jag tror jag sov i två-tre timmar och när jag vaknade var jag hyfsat förvirrad och kände mig riktigt utvilad. Jag hade drömt skumma grejer med världens blandning av människor, från min barndom, från mitt föredetta jobb, från mitt nuvarande jobb, vuxna, barn, elever och alla möjliga var med. Skumt.

Jag hade ställt klockan på tio i tio eftersom reals match började tio men jag vaknade faktiskt innan det precis. Real vann och är därmed i kvartsfinal i spanska cupen, synd bara att de ska behöva möta värsta rivalen. Bläääääää. Jag är så trött på el clasicon, beror väl mest på att barca alltid vinner, så nu tycker jag minsann det är reals tur. Så vi real-fan kan få se fram emot dessa matcher igen, senast vi vann var ju i cupen så det kanske finns en pytteliten möjlighet faktiskt.

Nä nu borde jag verkligen gå och lägga mig, men jag har ju sovit och är pigg som en lärka. Imorgon är det skola, efter lektionerna är det personalmöte och lite senare kommer killarna på lagmöte. Hoppas det blir givande. Har inte helt bestämt hur jag ska göra med filmvisningen, tror de får se hela först utan avbrott, om de vill det och sen visar jag små klipp. Äh vi får se tomorrow.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0