Dagen so far

Nu börjar jag känna av de lite mer negativa sakerna med att jag varit ledig och slappat länge. Jag börjar bli aningen mer rastlös men ändå väldigt seg på samma gång men känner också lite ångest över att det härliga lovet snart är slut. Skumt att man aldrig bara kan vara nöjd. Fast jag är väldigt nöjd faktiskt, det har varit fantastiskt skönt att vara ledig och även om jag mest bara har slappat så har jag faktiskt träffat familj och vänner ganska mycket och fått en del saker gjorda som jag bara har skjutit upp tidigare. Å jag längtar faktiskt tillbaka till jobbet på ganska mycket.
Idag sov jag länge, gick väl och la mig vid fyra och vaknade strax före tolv. Inatt spelas ju finalen mot ryssland och då måste jag ju vara pigg, ska gå och lägga mig direkt efter den och sen ska jag ha normal dygnsrytm. För på lördag har killarna tidig match och sen måste jag ju på något sätt hålla mig pigg till vår match och sen är det ilfart hem för reals match börjar klockan 8.

När jag gick upp satte jag mig iaf och fixade så alla bilder från 2011 ligger på den externa hårddisken, jag har även valt ut bilder som ska framkallas från 2011, iaf en första omgång-ska väl sålla lite också men jag funderar på att vänta med det tills vi har haft en bildbytardag, vilket vi verkligen borde ha typ nu! Sen tog jag tag i min telefon och uppdaterade den, har jag tänkt göra sen några månader tillbaka men det har inte blivit av. Jag är inte direkt hemma i itunes och sånt men nu är det gjort och det verkar ha gått precis så bra som jag ville så det är skönt. Nu är det tre timmar kvar till killarnas träning och jag funderar på om jag ska steka lite pannkakor kanske, är grymt sugen på det, eller alltså att äta pannkakor, själva matlagandet är jag inte så sugen på :-)
Sen är det handbollsträning igen och tyvärr är jag inte alls sugen på det. Men eftersom jag lovat mig själv att anstränga mig den här säsongen ut så är det bara att slå bort de negativa tankarna och hitta de motiverande och positvia tankarna - de finns där någonstans det vet jag.
Igår började vi se på real steel, men hör och häpna Kjell blev för trött så vi fick stänga av. Inte konstigt alls med tanke på att han jobbat och inte sovit speciellt mycket och skulle upp före sex idag men konstigt eftersom det nog är första gången det händer att jag är pigg och vill se klart filmen och han håller på och somnar :-) Jag ser fram emot att se klart den idag efter träningen iaf för jag tycker det vi hann se igår var bra. När han gått och lagt sig såg jag en film med jennifer lopez, kan ha hetat något med en kvinnas hämnd eller nått och det handlade iaf om när hon hämnas sin exmake som misshandlat henne och försökt döda henne, inte toppenbra men den var helt okej iaf.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0