13.00

Var klockan när jag vaknade, kan nog säga att jag vänt på dygnet :-) Vet inte riktigt när jag gick och la mig igår men det var väl strax före 5. Jag vaknade flera gånger på morgonen men somnade om vilket jag ångrar lite för nu är jag lite seg, har nog sovit lite för länge.
Jag sitter och funderar på om jag ska laga lite mat, tror lovi kommer strax efter tre och sen är det handboll för hela slanten. Snart kommer annapanna och hämtar lite saker, nu faktiskt :-)

jaha då var klockan 00.21 istället och jag kan väl fortsätta med inlägget nu då. Anna kom ju förbi och senare kom Lovi också, vi åkte till glasinsamlingen och krossade glas. Hela lovis bagageutrymme var fullt så det var en del att krossa. Insåg när vi kom ner till killarnas träning att min träningsoverall luktade öl vilket inte kändes så bra så den fick jag ta av mig. Killarna hade väl ingen toppenträning, såg ut som det hade varit ett års uppehåll och inte en och en halv vecka. På torsdag tror jag vi ska köra en hel del övningar med mycket spring och fart. I helgen är det ju match så det gäller att vi är med då, vilket jag iof inte är speciellt orolig över. Jag hann med många samtal iaf, det är nu bara två spelare som jag inte har haft individuella samtal med så det känns skönt eftersom Lovisa snart åker utomlands och det då kan vara svårt att hinna med samtal under träningarna.

Sen var det träning för oss och det gick pissdåligt för mig men vi var fler än vad jag förväntat mig och det var ju kul. Efter träningen åkte Lovi och Anna hem till mig och åt marängsvisch, det var mumsigt. Nu sitter jag och kollar med ett öga på hockeymatchen mellan finland och slovakien, vinnaren kommer spela semi mot sverige imorgon och nu inför tredje leder finland med 6-3 så det är väl inte omöjligt att det är dem vi får möta.

Ska väl lägga upp lite nyårsbilder då...































Sådär ja, nästan en dag och två avbrott senare så kan jag nog posta det här inlägget. Idag vaknade jag redan klockan nio?! Borde kanske passa på då att vända tillbaka dygnet lite...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0