Det är tråkigt att förlora

Idag var det matcher, två hemmamatcher vilket var kul. Killarna mötte skogås. Jag är relativt nöjd med första halvlek, kanske inte nöjd men absolut inte missnöjd. Starten av andra var väldigt bra, väldigt väldigt bra men sen så blev det istället väldigt väldigt dåligt. Det jag är klart mest nöjd med den här matchen är ändå de två målen vi gör i början av andra. Vi gjorde precis så som vi pratade om i halvlek och vilket vi har tränat på ett antal gånger under hösten men aldrig riktigt lyckats med på match förrut, synd bara att vi inte fortsatte med det under resterande del av halvleken. Det som är mest frustrerande är ändå precis som vanligt att vi är värdelösa på att spela med en man mer på plan. Vi har ändå specialtränat det den här veckan och en del på sista tiden men det är väl bara att fortsätta nöta. Jag tror det är en del mentala svårigheter som uppstår när vi är en mer på plan men tränar vi tillräckligt mycket på det borde det ju kunna lossna mer och mer. Sist vi mötte skogås (i höstas) så förlorade vi med elva bollar och även om det kändes lite orättvist med just elva bollar så kändes det verkligen som om det var ett klart bättre lag vi mötte vilket det absolut inte kändes som idag vilket var väldigt kul faktiskt, men sen så var det surt för jag tycker inte vi borde förlorat med sju bollar. Nästa helg är det Rimbo som gäller, en superviktig match som jag missar :-( Det ska bli väldigt skönt att ligga på stranden i värmen men jag är ledsen att jag missar den matchen faktiskt. Men jag litar på att Lovisa coachar hem två poäng :-) Sen så hoppas jag verkligen att vi kan utmana upsala rejält.
Efter matchen gick vi och handlade sallad som vi sedan åt medan vi tittade på herrarnas första halvlek. Jag fick håll på uppvärmningen så jag ångrade att jag åt den där salladen men under matchen märkte jag inte av det som tur var. Jag tycker nog att vi gör en godkänd match idag. Visserligen är det en hel del saker vi kunde gjort bättre och jag tycker vi kunde ha förvaltat spelarna på ett mer effektivt sätt. Ludvika spelade sämre än jag väntat mig men det känns som om det är så för det mesta, med alla våra motståndare. Vi hade helt klart lika gärna kunnat vunnit den här matchen och det känns riktigt riktigt surt att vi tappar den, men ludvika blev ju glada iaf och de hade ju en rätt lång väg hem så det var väl bra för dem att de kunde glädjas åt poängen och sin upphämtning för jag tror inte de var så nöjda med sitt spel, vilket det är få lag som möter oss som är...
Efter matchen bar det av till anna där vi åt pizza (iaf jag och Lovi), jag tror faktiskt att det kan ha varit det här årets första pizza. Jag tryckte i mig en hel del annat onyttigt också, det var gott :-) Efter lite spel och massa skitsnack så skjutsade vi (kul att jag skriver vi fast jag inte bidrog med varken bil, bensin eller körkort ;-)) hem Filip och åkte sen till Hjälmstaskolan och Disas tjugoårsfest. Jag var rätt seg och inte astaggad för fest men hade trevligt med bra sällskap. Hoppas att Disa hade en riktigt rolig kväll!
Stackars Kicki hade det nog inte, hon blev hämtad från anna av sin pappa som körde henne till akuten eftersom hon mådde jättedåligt efter att ha slagit huvudet i golvet på matchen.

Nu sitter jag och för över några ljudböcker till min telefon. Måste säga att jag är rätt imponerad över mig själv, fast jag misstänker att jag kanske inte lyckas strukturera alla filer så bra som man skulle kunna men jag är verkligen inte hemma i Itunes och jag är riktigt nöjd med att jag lyckats få över filerna till telefonen och jag är förvånad över att jag inte behövt konvertera dem eller något. Fungerar det verkligen så här smidigt som jag tror nu så är jag väldans glad. Jag har lyssnat på Adventures of Tom Sawyer när jag cyklat till och från jobbet den här veckan och jag måste säga att jag tycker om det. Det var nästan så att jag såg fram emot en promenad hem från hjälmstaskolan idag för att få lyssna vidare och då är det en bok som jag inte skulle valt om det inte var för att det var en av dem som var gratis och som jag kände till, tror faktiskt jag läst den på svenska någon gång för rätt länge sedan för jag känner igen en hel del.
Måste faktiskt erkänna att jag är ganska förtjust i min telefon, och är väldigt glad över att jag skaffade den. Jag tycker nästan lika mycket om telefonen som jag tycker om mina real-skal :-)

Real vann ju förövrigt sin match idag. Mina snälla vänner lät mig ha tv:n på i bakgrunden. Det var dock ingen bild som man lyckades uppfatta något av matchen av. Men man såg klockan och resultattavlan uppdateras hela tiden och själva bildkvaliten var det inte så mycket fel på så jag fick se mina härliga kämpar vilket jag inte kan få för mycket av. Det hackade dock mycket konstant och det var väl ungefär var tusende bild som visades så något av matchbilden var som sagt väldigt svårt att uppfatta. Men skönt att de vann iaf!

Nu är klockan över tre och jag sover inte, på sista tiden har jag haft svårt att hålla mig vaken efter åtta på kvällen. Jag borde gå och lägga mig för jag måste hinna med massor imorgon innan jag ska hem till pappa på middag. Men jag är faktiskt inte speciellt trött och jag känner att jag gärna iaf för över båda böckerna klart innan jag går och knyter mig för jag är lite rädd att jag inte ska komma ihåg hur man gör imorgon bitti :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0