Stress

Det är mycket nu, jag har massor att göra men det är bara att bita i eftersom jag vet att jag belönas med jullov rätt snart. Jag ska jobba minst en dag på jullovet har jag bestämt, jag börjar ju på nytt jobb den sjunde och inleder med utvecklingssamtal i två dagar. Jag kommer ju såklart inte kunna sätta mig in riktigt så pass att jag kommer kunna diskutera elevens utveckling men jag bör ju sätta mig in så pass att jag iaf vet vem eleven i fråga är och ha studerat en del av det den gjort under hösten. Minst en dag kommer gå till att organisera allt jag plockar med mig hem från skolan, jag hade inte med mig supermycket när jag började där förra hösten men jag har samlat på mig en hel del under den här tiden. Jag känner mig rätt så stressad och pressad över att hinna med allt jag ska hinna med men jag känner mig hyperstressad över att eleverna ska hinna med allt och att det ska bli en bra överlämning. Jag tror det är därför jag har drabbats av någon form av olidlig klåda. Det började förra helgen och då blev jag rädd att det var mina första löss för det kliade som bara den i håret (eller snarare hårbotten). Men Kjell hittade inget som rörde sig eller något som såg ut som ägg och rätt vad det var spred kliet sig till hals, händer och armar. Under veckan har det bara blivit värre och värre. Jag skulle inte kopplat samman det med stress om det inte var för att en av mina närmaste kollegor har drabbats av det vid några tillfällen under den här tiden då det varit som mest hektiskt. Jag antar att kylan och torrheten i huden gör sitt för att hjälpa till men det är iaf riktigt frustrerande. Hoppas det går över snart.
Imorgon är det handboll som gäller, killarna möter spånga borta. Jag hoppas att det ska gå bra och dumt nog har jag fått för mig att vi kan ta två poäng om vi spelar bra och har lite flyt. Vi får se om jag blir besviken imorgon. Damerna har hemmamatch klockan två jag hoppas att jag hinner hem och får se dem vinna men om man ser till sifens formkurva kan det nog bli riktigt tufft.
Ikväll ska jag laga mat och sen rätta femtio matteprov. Känns som en skoj kväll :-) Sen jag gick upp ur sängen imorse har jag läntat efter en powernap men eftersom jag nyss kom hem och har rätt mycket att göra är det kanske en dum idé. Skulle det inte vara en hyfsat tidig samling imorgon skulle jag ju kunna sova nu och avara vaken läääääänge och då kunna ta en rejäl sovmorgon imorgon men jag är inte så säker på att det blir helt bra.
 
Förresten inatt föddes en söt liten Ellie, jag hoppas jag får träffa henne i helgen :-)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0