Planerna på plats

Jag har inte haft några planer alls inför nyår egentligen och tyckt det varit ganska skönt att lämna det helt öppet. Nu har vi iaf bestämt oss och jag ser fram emot kvällen. Först ska vi på middag till någon som jag knappt har träffat, vi sprang på honom (en barndomskompis till Kjell) på en gata i väsby en gång för ungefär sex och ett halvt år sedan och hälsade på varandra så nu är det väl hög tid att få lära känna honom lite bättre. Jag har ingen aning om hur många som ska dit på middag och hur pass finklädd man ska va men det löser sig säkert. Vi ska bara dit på middag och sedan ska vi dra vidare till västerås för att träffa några av kjells pluggkompisar. Det ska bli jättekul för det var på tok för länge sedan jag träffade dem sist.

Sverige vann precis och slog ut Finland ur j-vm. Hoppas det går vägen i semin också men då lär vi ju få tuffaste motståndet hittills i den här turneringen.

Nu måste jag hoppa i duschen så jag har lite tid för klädval när Kjell kommer hem från jobbet och kan informera lite mer om kvällen samt vara smakråd.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0