Mitt 2012

2012 har inte varit mitt bästa år utan snarare kanske ett av de tuffare åren på många sätt. Det säger inte speciellt mycket och jag klagar absolut inte utan det är helt enkelt så att jag är fantastiskt nöjd med i stort sett hela mitt liv och har haft helt underbara år hela min uppväxt och mitt "nästan vuxna" liv. Som sagt har det hänt en del saker som inte varit roliga att gå igenom men samtidigt är jag tacksam över att jag tagit mig genom dem och det man inte dör blir man ju starkare av. Alla erfarenheter är bra erfarenheter om man bara lyckas lära sig något av det eller ta erfarenheten på rätt sätt och vem vet kanske är de saker som jag tycker är negativa egentligen något väldigt positivt för mitt liv. Det låter kanske som om det har varit ett hemskt år för mig och så är det absolut inte, det har varit ett bra och härligt år på många sätt och bra mycket mer kul och positivt som hänt än tvärtom så jag ser tillbaka på det med överhängande glädje. Med det sagt vet jag hur lyckligt lottad jag är över allt jag har och är djup tacksam över det och försöker att inte ta det för givet.
Som vanligt är det mina foton som får hjälpa mig att minnas året som gått och säkerligen missar jag något på vägen, kanske medvetet kanske omedvetet men här nedan kommer det jag vill och kommer ihåg att dela med mig av.
 
 
Januari
 
Det nya året ringde vi in här hemma, bilderna är dock på externa hårddiskar och dem orkar jag inte plocka fram nu, (jag längtar till den dagen jag har en nas).
 
Några dagar senare var det någon form av avskedskväll för härliga Tinna som skulle ut och upptäcka mer av världen. Vi började på bowlinghallen och fortsatte med middag på gästis, eller tre kronor kanske det heter nuförtiden.
 
 
 
Ytterligare några dagar senare hade jag en härlig kväll med några av mina barndomsvänner. Kicki, Karin, Tessan och Malin var här på middag och vi tog igen lite av den tid som bara rusat iväg utan att vi träffats. Vi är i helt olika faser i livet och jag träffar dem på tok för sällan.
 
Det känns på sätt och vis som en miljon år sedan det var januari. Det var flera saker som hände som jag inte ville skulle hända, både privat och proffessionellt men jag har även positiva minnen från det och överlag så är jag nöjd med hur jag själv hanterade saker och ting under den här perioden, framförallt när det gäller jobbet och det som hände proffessionellt. Jag känner mig aningen starkare nu och det är jag tacksam för.
 

Februari
 
Jag och Lovisa åkte till skånela och såg deras match mot Lindesberg, det var härligt att se Filip glänsa :-)
 
 
En februarikväll var det dags att fira Disa som fyllde 20. Vi var hemma hos Anna först och spelade lite mao innan vi begav oss till en gammal bekant matsal.
 
 
 
 
 
Sen bar det av mot varmare breddgrader. Det blev nästan två veckor i Thailand vilket var helt underbart såklart.
         
 
                   
 
 
 
 
 
Mars
 
Det är ju inte helt fel att tillbringa början av mars i thailand. Vi hade rest vidare från härliga Koh Chang till underbara Koh Samet och fortsatte sedan vidare till bangkok innan det var dags att resa hem till Sverige igen.
 
                   
 
 
 
               
 
 
 
 
 
Det blev mer skånela i mars, denna gång med Filip bredvid oss på läktaren eftersom han gjorde illa foten. Skånela lyckades ta sig upp i elitserien så det blev vilt firande på plan efter slutsignalen.
 
 
Vi grillade goda majskolvar hos Anna.
 
 
 
Sista helgen i mars var det turnering i sundsvall med killarna. (sämsta mobilbilden jag vet)
 
 
 
 
April
 
Den numera traditionsenliga grillningen för att fira några aprilbarn.
 
 
 
Det blev en roadtrip genom Sverige för att pappa hittade en juva han ville ha. När vi startade på morgonen i Torslunda var det snöstorm och när vi några timmar senare var framme i typ Karlskrona eller nått så var det strålande sol, bar mark och riktig vårkänsla.
 
 
 
 Maj
 
Mer grillande...
 
 
Vi körde paint-ball med killarna. Det var väldigt roligt faktiskt.
 
 
 
Juni
 
Vi fick hälsa vår kära vän Tinna välkommen hem från sin härliga resa.
 
 
 
I början av juni fick jag fira den nyblivna trettioåringen.
 
 
Haha, nej inte pappa även om han ser ut att va typ 30 ;-)
Inte heller mamma eller den söta lilla tjejen, men vi alla var där för att fira systrami.
 
 
Här är hon med sin guddotter som var på besök från Kanada för att heja på sin pappa som sprang maraton.
På kvällen blev det tjejfest med färgstarkt som tema. Massa mat, lite spel och slutligen utgång i stan, inte varje dag det händer direkt.
 
 
 
 
Jag får ofta höra att vi är lika varandra men det har jag lite svårt att se även om jag ibland kan hitta några likheter men något som inte är lika är ju iaf vårat hår. Hon har så krulligt hår och jag så rakt.
 
I juni hade vi också en lagmiddag/avslutning hos Sebastian. God mat och roliga lekar.
 
 
 
 
Fotbolls-EM är ju grymt kul. Synd bara att det inte gick så bra för Sverige. Jag tycker ändå dem spelade ganska bra överlag men de hade inte direkt något flyt och spelade väl inte tillräckligt bra i rätt matcher.
Vi var i stan och såg matchen mot England.
 
 
 
               
           
 
 
Eken cup, behöver väl inte säga så mycket mer än så egentligen. Det var inte direkt något toppenväder så det var nästan så att jag klarade mig utan att bränna mig, men bara nästan :-)
 
 
Så var det sommarlov och lagom till midsommar åkte jag upp till Viskan.
 
 
            
               
 
 
 
 
 
 
Juli
 
Jag och Kjell träffade Anna och Lovi för lunch och glass i ett mysigt waxholm.
 
 
 
 
På sommaren har man ju lite extra tid för att grilla :-)
 
 
 
Vi fick besök av en riktigt söt liten tjej, då blev det ännu mer grillning.
 
 
Vi passade på någon av de lite mer soliga dagarna och hängde lite vid poolen på Åvangård. Lite tp blev det också.
 
 
 
 
 
Augusti
 
Har man inget annat för sig kan man ju åka och leka lite på basketplanen i centrum.
 
 
 
Eller åka till stan och spela minigolf och äta på fridays.
 
 
 
 
 
Så var sommarlovet slut och det var dags att börja jobba igen, vilket inte gjorde så mycket när det handlade om att åka till härliga Gotska Sandön för några planeringsdagar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
September
 
Vi åkte till Göteborg med killarna, inte någon toppenhelg om man ser till resultaten på handbollsplan. Ganska jobbig helg för mig också med tanke på att mamma hamnade på sjukhus lite oplanerat. Men jag har några glada minnen därifrån ändå och höjdpunkten enligt mig var ju helt klart Lisebergsbesöket.
 
 
Pirkko fyllde jämnt, 60 år så det firade vi såklart i Torslunda.
 
 
Det var någon annan som också fyllde jämnt, dock bara hälften så mycket. Det firade vi med tacos och tårta hemma hos oss.
 
 
Oktober
 
Jag, Lovisa och Kjell fick hjälp av snälla Jocke så vi kunde klättra. Sjukt jobbigt för armarna men väldigt kul också. Lovisa bara sprang uppför väggen.
 
 
I Oktober fick Kjell sin 30-årspresent och det blev först ett avslappnande besök i blue lagoons på Island
 
 
Sen flög vi vidare till Kanada där vi besökte Niagarafallen på lördagen och hade en mysig hockeydag på söndagen.
 
 
 
 
 
 
November
 
Det var dags för bowling igen, den här gången med killarna.
 
 
Afterwork med jobbet på tegel, god mat och trevligt sällskap.
 
 
Invigning av det nya tp:t hos Linnea.
 
 
 
 
 
Dag i stan med shopping och titt i julfönstret på NK, dock blev det inga julklappar köpta.
 
 
 
 
December
 
Middag på våning ett med Kjell.
 
 
Efter middagen blev det en till spelkväll hos Linnea, med ganska många från laget roligt nog. Linnea hade fixat med roliga laglekar, vi körde lite mao och mvg och hann även med en sömnig omgång av tp. Några från herrlaget kom förbi innan vi åkte till tegel.
               
 
    
    
 
             
 
 
Julavslutning med killarna, vi hämtade lite inspiration från Linneas roliga lekar.
 
 
 
Så var det jullov och ledighet igen, härligt! Vi lagade en hel del mat och hann med lite spel. Tomten hade ju kommit med ett speciellt spel till mao-gänget.
 
 
 
 
 
 Som sagt, ett härligt år på många sätt och vis. Utöver det jag visat har jag ju även tagit körkort det här året, i september tror jag det var. Jag har också haft min allra första tvåa även om det bara vart en termin. Handbollen har gått lite upp och ner under året både om man ser till resultat, utveckling och glädje men det här året har iaf varit aningen roligare och bättre om jag ser till mitt egna spelande.
 
Nu blickar jag framåt mot ett nytt år med nya möjligheter och utmaningar!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0