Halvtid

Nu har halva lovet gått, lite mer faktiskt och jag har inte gjort mycket vettigt alls. Men det har varit helt underbart att bara vara ledig. Jag har ätit sjukt mycket onyttigt, sett massa filmer och väldigt många av dem har varit väldigt bra, jag har läst ut revolt efter ett uppehåll på ett halvår ungefär och så har jag varit på en del shopping, mest på jakt efter lego men även lite kläder och gardiner. Dock utan större framgång på något av områdena framförallt inte när det gäller legot, det är inte klokt att det är slutsålt överallt, men men den som väntar på något gott...

Imorgon är det nyårsafton vilket jag tycker ska bli mysigt även om jag inte tänker fira det alls. Kanske blir det lite extra god mat på menyn men annars ska jag mest bara njuta av att ännu ett år har gått och jag har blivit ett år visare, vackrare och (v)äldre :-)
Jag har inte för vana att komma på nyårslöften och tänker inte göra det nu heller men jag tror jag ska fundera lite över mitt kommande år och eventuellt sätta upp några mål, det tycker jag bättre om. Det här årets mål var att ta körkort och det lyckades jag ju med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0