Vardag

Tänk vad fort det går, och vad man anpassar sig smidigt. Från soffläge minst 12 timmar om dagen till jobbdagar på minst 10 timmar. Det var helt underbart att slå upp dörren till klassrummet idag. Eleverna var hur mysiga som helst. De var sig lika men ändå inte, lite längre och väldigt ljushåriga. De var lite tystare och lugnare än vanligt också men den blygheten är nog som bortblåst imorgon på gott och ont.
 
Jag är så otroligt glad att jag trivs med det jag gör, trivs räcker inte förresten. Större delen av dagen går jag runt och ler inombords, särskilt när jag är med eleverna. Jag längtar så tills skolan kommer igång på riktig, jag vill planera kurser, lektioner och arbeten. Jag vill se eleverna utmana sig själva och vara kreativa, jag vill se dem utvecklas och växa.
 
Imorgon är det jobb såklart och sedan vidare till handbollen. Jag måste verkligen bli bättre på det här med mellanmål, men jag ska försöka hinna förbi någon affär efter jobbet för jag vill nog träna imorgon och jag kan tänka mig hur lagom pigg jag kommer vara om jag inte äter något alls efter 11 och ska träna vid 19. Inte ens en frukt har jag hemma, värdelöst! Jag och Lovisa ska väl prata ihop oss lite inför helgen imorgon. Jag har nog inte förstått att det är redan på fredag vi åker. Jag undrar hur det ska gå med orken för det kommer ju bli att åka direkt från jobbet på fredag och imorgonkväll är det Barcelona-Real Madrid och även om jag kommer ha sämst kvalité på bild så måste jag ju ändå va vaken och följa den för det är ju inte vilken match som helst, jag vet att det var allt eller inget men det gäller inte riktigt el clasicona. Har förövrigt inte tagit något beslut än men det lutar kanske åt att inte följa dem i år :-(
Matchen imorgon är iaf 22.30 vilket är bra för då hinner jag träna men mindre bra eftersom den inte slutar förrän 00.30 och sedan följer åtta intensiva dagar innan jag får vila. Men jag klagar inte, allt det här är självvalt och jag älskar det och mår bra av det i längden.
 
Nu ska jag se ett nytt avsnitt av Falling skies innan det är dags att knyta sig. Fast jag borde kanske äta något, har ätit två skivor falukorv och lite popcorn som var över sen igår sedan lunchen vid 11.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0