Illa

Jag hade tänkt springa igår men drog ut på det i det längsta och ville verkligen inte och tillslut bestämde jag mig för att inte göra det, vilket innebär att jag måste springa båda idag och imorgon för att få ihop mina minst tre pass den här veckan, illa! Så nu ska jag ut, ska bara få i mig sista delen av bananen innan jag ger mig iväg och då passade jag på att skriva lite här i brist på annat.

Igår fick jag höra en sak som jag blev väldigt nervös över och som jag verkligen önskar inte händer, det skulle vara väldigt tråkigt isf. Men det är inte direkt något jag kan påverka så jag får helt enkelt ha is i magen och vänta och se.

Nu är det precis en vecka kvar av mitt härliga sommarlov och den veckan kommer garanterat tillbringas största delen framför tv:n. Nu har ju friidrotten dragit igång och det är ju ännu roligare än simningen. Igår vart det riktigt mycket samtidigt och tyvärr gick ju precis allt (iaf nästan) åt h-vete. Tycker synd om både fotbollslandslaget och handbollslandslaget men absolut mest synd om Lassi (stavning?), jag hoppas verkligen han kan vara stolt och nöjd över sin fjärdeplats så småningom.

Nä nu är bananen uppäten och skogen väntar :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0