Handboll

Idag hade killarna första träningen. Det har varit kaos på jobbet och jag var verkligen inte klar att gå när jag var tvungen, men då var jag ju också så illa tvungen. Jag stressade ner till centrum och miljoner saker inför skolstarten snurrade i huvudet samtidigt som jag försökte finjustera planeringen inför träningen. Det var så skönt att va där måste jag säga för då kunde jag bara vara just där och då. Det var såklart kul att träffa alla efter det långa uppehållet och komma igång igen. Lite besviken är jag efter sommarträningen men annars var det bara härligt.

Nu ska jag läsa några dokument och göra några värderingsövningar till skolan men sen ska jag sova för jag måste nog cykla rätt tidigt imorgon eftersom jag egentligen borde varit kvar några timmar till idag.

Kommentarer
Postat av: Tinna

Vilken tur att du både älskar ditt jobb och att vara tränare då =) Det kommer gå så bra i morgon alla barn kommer vara överlyckliga att se sin underbara fröken igen =) och skulle du behöva improvisera så är det ändå ingen som skulle märka något !

2012-08-21 @ 22:02:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0