Falun

Det har ju varit full rulle sedan i fredags. Jag åkte direkt till samlingen från jobbet och efter en rätt bra och effektiv bussresa kom vi fram och hade ett kort möte med killarna. De hade fått skriva positiva saker om varandra på bussen och på mötet fick de turas om att sitta i mitten och så läste jag och lovi upp komplimangerna för var och en. Tycker att det verkade som om de tog det rätt seriöst och faktiskt blev ganska glada i ringen, men så blev det en del skämt och skratt och flin också för att hantera situationen antar jag. Vi avslutade mötet med att presentera tävlingen vi arrangerat. Alla vi frågade om hjälp med att hålla i lappar ställde snällt upp utan minsta lilla protest och till min glädje och förvåning hann vi nästan inte förklara klart innan de rusade iväg och började leta. De höll på fram till släckning och verkade faktiskt ha riktigt kul även om inte alla var lika engagerade direkt.

Det var ganska glest i vårt rum (8 seniorer och två ledare tror jag) och faktiskt väldigt kallt på natten. Jag var tvungen att ligga inuti sovsäcken och kände nästan ändå av kylan, är så glad att jag har lätt att sova och att jag är varm av mig. Jag vaknade ganska pigg 30 minuter innan klockan ringde och kunde inte somna om. Eftersom det var likadant för lovi så gick vi upp lite tidigare än tänkt och var klara i god tid före sju då vi skulle möta killarna.
Det var träning och sen en liten paus innan damernas träning drog igång. Jag var inte supertaggad på att träna men är man ändå där känns det ju givet att köra såklart. Tillsammans med juniorerna var vi 24 stycken tror jag vilket gjorde att träningen var betydligt mycket roligare än många av de träningar jag varit på de senaste två åren. Efter lunch var det damträning igen. Vi körde en och en halvtimme och sedan kom våra killar och fick en halvtimmes match. Eftersom vi var så många i damerna och jag var rätt slut och med klisterblåsor på lillfinger, ringfinger och tumme kände jag lätt att jag kunde avstå att spela. Vi blev dock petade som coacher också eftersom Nils tydligen var mer poppis än vi. Men vi hejjade på bäst vi kunde ändå och i slutet var jag tvungen att rycka in som domare. Killarna vann rätt enkelt och jag tycker att det börjar se lite bättre ut faktiskt. Fast ibland ser det katastrofalt ut också så man vet aldrig.
Efter ytterligare en halvtimme var det dags för killarnas andra träning. Vi körde från 16.30-18 och killarna var rätt sega måste jag säga. Sen var det middag och klubbsamling. Vi planerade att spela lite godispoker på kvällen och jag såg verkligen fram emot det men efter ytterligare ett möte som berörde säsongen och handbollsspelet lite mer, samt dammöte blev det lite kaos då ena laget vann tävlingen och de andra tjurade till ordentligt och tyckte att det var orättvist och fusk. Efter ett litet samtal kändes det iaf bättre och även om det fortfarande var lite tjurigt och stelt kändes det iaf okej. Men någon trevlig pokerkväll blev det inte direkt. Jag somnade rätt tidigt och var bra mycket tröttare när det var dags att gå upp och packa på morgonen. Vi hade tidig träning igen och samlades vid sju. Kroppen var helt klart stel men samtidigt har jag varit med om bra mycket värre på tidigare träningsläger. På killarnas träning fick jag rycka in ett tag ouppvärmd och det var faktiskt riktigt kul, jag blev dessutom positivt överraskad över hur pigg kroppen ändå var. Sen var det såklart damträning. Stackars sebastian hade tydligen varit uppe och kräkts flera gånger under natten .
Efter lunchen var det match för killarna mot 98:orna men alla var nog rätt slitna så jag vet inte hur mycket det gav direkt. Jag och lovisa gick efter halva matchen eftersom damerna hade match mot Falun då. Jag är faktiskt väldigt positivt överraskad över matchen, precis som förra året har jag för mig. Vi vann med 28-19 tror jag och 28 mål framåt känns ju rätt okej. Min egen insats är jag väl varken nöjd eller missnöjd med. Det är bra att vara tränare själv för dels hörde jag mitt eget tjat i huvudet och dessutom hade ju Jonas påpekat hur jag hade jobbat i försvar tidigare under helgen och kunde inte låta bli att jobba mer intensivt med armarna än jag brukar. Det gör att man anstränger sig lite extra faktiskt.
Efter matchen var det ju snabb dusch som gällde och sen bar det av hemåt. Jag är mycket nöjd med helgen faktiskt. Jag har nog mer handbollssug nu efteråt än jag hade innan och det känns väldigt positivt.

är imponerad av mig och lovisa som körde på riktigt bra idag dessutom.

Killarna fick priser idag för tävlingen och det kändes som om de var rätt nöjda. Jag är mest nöjd med andrapriset :-)

Nu ska jag hoppa in i duschen. Imorgon är det simning och utflykt som står på schemat. Ska försöka att inte jobba alltför länge imorgon. På onsdag är det föräldramöte och det finns en hel del att förbereda och prata igenom innan dess så det kommer inte bli helt lätt att gå därifrån men jag ska verkligen försöka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0